Apple is vandaag gestopt met het ondertekenen van iOS 9.2.1. Door deze zet van Apple is het niet meer mogelijk om te downgraden naar deze versie van iOS. Gebruikers hoger dan deze firmware zijn met hun handen gebonden.
iOS921window

Het is een logische zet van Apple, aangezien ze bijna twee weken geleden iOS 9.3 hebben vrijgegeven die snel werd opgevolgd door iOS 9.3.1.

Apple stopt ondertekenen iOS 9.2.1

Dit betekent dat Apple het niet langer accepteert om in iTunes je iOS toestel te downgraden/herstellen naar iOS 9.2.1 of eerder. Je krijgt vanaf nu de melding dat je naar de meest recente iOS versie moet herstellen.
Voor de meeste mensen is dit prima. Er is namelijk geen iOS 9.2.1 jailbreak verschenen dus als je hoger dan iOS 9.2.1 moest of moet installeren is dit momenteel geen ramp.

Wat kunnen jailbreakers doen?

Degene die een iOS 9.0-9.1 jailbreak hebben en die deze willen behouden adviseren we om niet te updaten naar de meest recente iOS versie, momenteel iOS 9.3.1. Als we kijken hoe lang het inmiddels al duurt voordat er een jailbreak is, is het beter om op een iOS versie te blijven die te jailbreaken is.
Mocht je onverhoopt moeten updaten naar de meest recente versie van iOS, momenteel iOS 9.3.1, wees dan niet gevreesd. Allen hints lijken te wijzen naar een jailbreak voor iOS 9.3.1.We hopen dat Pangu of TaiG snel een jailbreak uitbrengt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *