Eindelijk is het zover. Voor de jailbreakers die geen gebruik maakten van de biteSMS bèta versies, is dan nu eindelijk biteSMS 8 verschenen die geschikt is voor iOS 7. En met geschikt, bedoelen we GESCHIKT!

biteSMS-logo

biteSMS is een van de meeste bekende apps in de Cydia Store. Waarom? Omdat het simpelweg beter is dan de standaard berichten applicatie van Apple zelf. Je weet wel, dat groene icoontje links bovenin.

biteSMS 8 heeft niet alleen nieuwe opties, maar ook een zeer verfrissend nieuw uiterlijk die helemaal in lijn is met iOS 7. De ontwikkelaars hadden een mooie uitdaging om de app geschikt te maken voor iOS 7, en dat is ze goed gelukt (nee hoor, we worden niet gesponsord, we zijn gewoon enthousiast). biteSMS is er al een aantal jaartjes. Om te zien dat ze door gaan met de ontwikkeling van de app is dus goed nieuws. Vraag brengt blijkbaar aanbod!

Als je een fan bent van biteSMS zal je niet teleurgesteld worden. Als biteSMS nieuw voor je is dan staat je iets moois te wachten.

Het hoofddoel van biteSMS is gebruikers de mogelijkheid geven om een quick reply te geven op een bericht, ofwel om snel te reageren zonder dat je eerste de app moet openen. Je kan vanuit overal in iOS snel reageren of een SMS/iMessage opstellen. Door bijvoorbeeld op je volumeknop te drukken en op het scherm te tikken kan je snel een bericht opstellen.

quick reply

Quick reply is een van de meeste bekende eigenschappen van biteSMS

Zoals we al zeiden, het uiterlijk van biteSMS is aardig onderhanden genomen. Waaronder het icoontje. Het is nu een ‘plat’ icoontje. Simpel maar stijlvol door de paars/roze kleur. Als je het echter een afstotend kleurtje vind, kan je binnen de instellingen van biteSMS kiezen voor het standaard Apple icoontje. Ja hoor, het kan allemaal. 

bitesms icoontje

Het icoontje ziet er erg mooi uit. 

Wat vind jij van biteSMS en wat zijn jouw ervaringen? We zien hieronder graag jullie reacties tegemoet!

Join the Forum discussion on this post

3 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.