Gisteren liet ik jullie weten dat er een ontwikkelaar is genaamd enMTW die aangeeft dat hij in het bezit is van een iOS 9.3 Jailbreak. Hoewel er nog weinig bewijs is dat hij echt in het bezit is van een jailbreak, beginnen we hem steeds serieuzer te nemen.

enMTW
Steeds meer gebruikers vragen zich af of @enMTW echt in het bezit is van een iOS 9.3 jailbreak. Deze vraag wordt dan ook regelmatig aan de ontwikkelaar gesteld, waar hij niet erg blij mee is. enMTW voelde zich zo vrij om aan te geven dat hij een domeinnaam heeft gekocht genaamd Guccibreak.com

Deze naam hebben we eerder voorbij zien komen, zoals we jullie gisteren lieten weten. Zie hieronder de Twitter communicatie van de ontwikkelaar en een volger. Nog leuker hieraan is is dat enMTW aangeeft dat hij van plan is deze iOS 9.3 jailbreak in de toekomst vrij te geven.

 

enMTW-Release-Confirmation

 

Vervolgens geeft enMTW aan dat hij wacht totdat gebruikers in het bezit zijn van de onlangs aangekondigde iPhone SE. Dat doet hij omdat hij vreest dat Apple gaten in iOS kan dichten als enMTW de jailbreak eerder vrijgeeft dan wanneer gebruikers de iPhone SE in handen hebben.

De iPhone SE zal op donderdag 31 maart geleverd worden bij de eerste gebruikers die op 24 maart een pre-order hebben gedaan. Dat betekend dat we nog zeker een aantal weken moeten wachten op de komst van de iOS 9.3 jailbreak (als enMTW deze daadwerkelijk vrijgeeft en als een team zoals Pangu/Taig niet eerder is met het vrijgeven van een iOS 9.3 Jailbreak).

 

enMTW-SE

Vervolgens geeft de ontwikkelaar aan op reddit dat hij echt niet van plan is om eerder dan de komst van de iPhone SE de iOS 9.3 jailbreak vrij te geven.

enMTW-Reddit-Release

We zijn optimistisch wat betreft een iOS 9.3 jailbreak van enMTW, maar blijven enigszins sceptisch.

2 replies
  1. JesseR25NL says:

    in het artikel staat dat :De iPhone SE zal op donderdag 31 maart geleverd worden bij de eerste gebruikers die op 24 maart een pre-order hebben gedaan. ik heb m op 23-03-16 bij belsimpel gepreorderd. dus ik kan m ook snel mogelijk verwachten

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.