Voordat we erg enthousiast worden, deze jailbreak zal niet uitgebracht worden door Italiaanse hacker Luca Todesco. Luca is voor de zoveelste keer aan het opscheppen met een jailbreak. Dit keer voor iOS 9.3.2 op een iPod van de zesde generatie. Het bijzonder aan deze demonstratie is dat het een jailbreak is die vanuit de Safari browser gedaan kan worden, net zoals het klassieke JailbreakMe.

Hieronder laat Todesco in een video zien hoe hij iOS 9.3.2 jailbreakt vanaf zijn toestel, zonder gebruik te maken van een PC of Mac. Hij gaf aan dat dit nog geen untethered jailbreak is, want de code verbouwen kost erg veel tijd. Daarmee lijkt hij te zeggen dat het wel mogelijk is. De reden dat Cydia zo snel opstart is omdat hij  stashing moest uitzetten, door de tethered jailbreak.

Hoewel de hacker nooit een jailbreak zal uitbrengen is dit wel goed nieuws. Dit laat namelijk zien dat iOS gejailbreakt kan worden ook al doet Apple er alles aan om dit te voorkomen. We hopen nog steeds dat TaiG of Pangu een jailbreaktool vrijgeeft om de meest recente iOS versie te kunnen jailbreaken.
Eerder liet Todesco al een jailbreak zien voor de beta van iOS 9.3.3. Ook deze zal het daglicht niet gaan halen.
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *