Met deze handleiding hopen we je het Jailbreak leven nog iets gemakkelijker te maken. Deze handleiding laat je de stappen zien die je moet doorlopen om iOS 8 t/m iOS 8.1 met succes te Jailbreaken met Pangu.
ios 8 jailbreak banner

iOS 8 t/m iOS 8.1 is te jailbreaken met de Pangu Untethered Jailbreak. Dus update z.s.m. naar iOS 8.1 en jailbreak deze met Pangu.
Pangu Download

Wie/wat is Pangu?

Pangu is een team bestaande uit @ Dm557 @ windknown @ ogc557 @ Daniel_K4 @ once demigod. Het team is te vinden op Twitter en op hun eigen website http://en.pangu.io/
Het zijn Chinese ontwikkelaars. Hun Engelse taal is niet optimaal, maar ik probeer het beste ervan te maken. De Chinezen hebben les gehad bij de bekende security onderzoek i0n1c, in het dagelijkse leven genaamd Stefan Esser. Het is een beetje ironisch dat de Chinezen de jailbreak ontwikkeld hebben, omdat Stefan zijn jailbreaks toont op zijn Twitter account en YouTube, maar nooit daadwerkelijk vrijgeeft. De jailbreak is geschikt voor:

De volgende toestellen worden ondersteund

Staat jouw toestel hier tussen? Dan kan je deze jailbreaken met Pangu.
Schermafbeelding 2014-10-22 om 18.01.23

Hoe jailbreak je iOS 8 met Pangu?

1. Maak een reserve kopie in iTunes van jouw toestel en maak een reserve kopie via iCloud (dan staan ze veilig op 2 plekken met al je instellingen, nummers, foto’s etc.).
2. Je moet je toestel via iTunes hebben hersteld naar iOS 8. De Over The Air updates van iOS worden door Pangu niet ondersteund, want dat zorgt voor problemen aldus Pangu Team. (Het werkte bij mij echter prima, dus je kan het er op wagen) Dus: update/herstel via iTunes! Je hebt de laatste versie van iTunes nodig en iTunes moet op de achtergrond draaien tijdens het Jailbreak proces.
3. Sluit vervolgens je toestel aan op je PC en zorg dat je dit toestel vertrouwd. Daar vraagt iTunes om en je krijgt ook een melding op je toestel.
4. Schakel Vliegtuig modus in. Doe dit!
5. Download Pangu hier en open Pangu (op Windows als Administrator (rechtermuisklik op Pangu)) en volg de aanwijzingen. Wees geduldig en wacht tot de laad balk helemaal aan het einde is en je toestel netjes opnieuw wordt opgestart. Zie hieronder het proces van de jailbreak. Neem het eens rustig door, dan weet je wat er aan zit te komen.
Pangu1
Pangu2
Pangu3
Pangu4
Pangu5
Pangu6
6. Als je toestel opnieuw is opgestart zal je Cydia zien verschijnen op een van je pagina’s. Start Cydia eens op en laad deze zijn werk doen. Vanaf nu ben je weer in het bezit van een Untethered Jailbreak op iOS 8!
Problemen na de jailbreak?
Probeer een schone herstel, jailbreak dan nogmaals en probeer je gemaakte reserve kopie terug te zetten.
AppSync

Als je denkt AppSync nodig te hebben, raad ontwikkelaar Tsai aan om AppSync Unified te installeren. Ook deze is te vinden in de bovengenoemde repo. AppSync Unified is een open source implementatie van AppSync voor iOS 5 t/m 7. Het is nog niet bekend of deze werkt met iOS 8 t/m iOS 8.1.

Join the Forum discussion on this post

8 antwoorden
 1. ipaduser
  ipaduser zegt:

  2. Je moet je toestel via iTunes hebben hersteld naar iOS 8. De Over The Air updates van iOS worden door Pangu niet ondersteund, want dat zorgt voor problemen aldus Pangu Team. (Het werkte bij mij echter prima, dus je kan het er op wagen) Dus: update/herstel via iTunes! Je hebt de laatste versie van iTunes nodig en iTunes moet op de achtergrond draaien tijdens het Jailbreak proces.
  Wat bedoel je precies met update/herstel dat snap ik niet? Op mijn ipad mini 2 heb ik al ios 8.1 staan

  Beantwoorden
 2. Ipadlover
  Ipadlover zegt:

  Ik kan de laatste versie van Itunes niet downloaden, hoe doe je dat? Er staat de hele tijd dat ik al de nieuwste versie heb maar dat is niet zo.. Ik heb 12.1.2 of hoger volgensmij nodig maar voor windows staat er alleen 12.1.1

  Beantwoorden
 3. Nick
  Nick zegt:

  Moet je perse je hele iPad herstellen? Ik heb nog IOS 8.0 op mijn iPad maar als ik hem wil herstellen wordt hij 9.2.1… Kan ik dus niet alles er gewoon ophouden?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *