Met deze handleiding hopen we je het jailbreak proces gemakkelijker te maken. Met deze handleiding laten we je de stappen zien die doorlopen moeten worden om iOS 9 succesvol te jailbreaken met Pangu.

iOS 9 Jailbreak Handleiding
iOS 9 is te jailbreaken met de Pangu Untethered Jailbreak. Vorige iOS versies zijn stabiel te jailbreaken met de oude versie van Pangu en TaiG. Dus als je iOS 9 wil jailbreaken kan je momenteel gebruik maken van Pangu.
Pangu windows mac

Wie/wat is Pangu?

Pangu (http://en.pangu.io en https://twitter.com/PanguTeam). Dit is een Chinees team dat relatief nieuw is in de Jailbreak wereld. Het team bestaat uit @dm557 @windknown @modikr @tb557 en @zengbanxian. Het team is verantwoordelijk voor de iOS 7.1.x Untethered Jailbreak, de iOS 8 – 8.1.x Untethered Jailbreak en de iOS 9.0 – 9.0.2 Untethered Jailbreak.

De volgende toestellen worden ondersteund

Staat jouw toestel hier tussen en draait deze op iOS 9? Dan kan je deze jailbreaken met Pangu.

  • iPod touch
  • iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, en iPhone 6s
  • iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad, iPad Air, en iPad Air 2

Pangu is momenteel beschikbaar voor Windows & Mac gebruikers, in het Engels.
Hoe jailbreak je iOS 9 met Pangu?
1. Sluit je toestel aan op je PC/Mac en zorg dat je dit toestel vertrouwd. Daar vraagt iTunes om en je krijgt ook een melding op je toestel.
2. Update naar de meest recente versie van iOS via iTunes, momenteel dus iOS 9.0.2. De Over The Air updates van iOS (dus updaten via je iPhone/iPad/iPod Touch) worden door Pangu niet ondersteund, want dat zorgt voor problemen. Dus: update/herstel via iTunes!
3. Maak een reservekopie in iTunes van jouw toestel en maak een reservekopie via iCloud (dan staan ze veilig op 2 plekken met al je instellingen, nummers, foto’s etc.).
4. Nogmaals, je moet je toestel via iTunes hebben geüpdatet/hersteld naar iOS 9.
5. Erg belangrijke stappen:

  • Schakel Vliegtuig modus in. Doe dit!
  • Schakel je wachtwoord (pincode) uit. Doe dit!
  • Schakel Vind Mijn iPhone uit via instellingen->iCloud. Doe dit!

Als je dit allemaal niet doet kan de jailbreak falen en kan je weer bij stap 1 beginnen.
6. Download Pangu hier. Of maak gebruik van onze back-up link.
panguiconapp
(Op Windows als Administrator (rechtermuisklik op Pangu9_xxxx)) en volg de aanwijzingen. Zie hieronder hetgeen je kan verwachten:
1
2
3
4
5
6
7
8
7. Als je toestel opnieuw is opgestart zal je Cydia zien verschijnen op een van je pagina’s. Start Cydia eens op en laad deze zijn werk doen. Vanaf nu ben je in het bezit van een Untethered Jailbreak op iOS 9!
taig how to3
AppSync

Als je denkt AppSync nodig te hebben, raden we aan om AppSync Unified te installeren. Deze is te vinden in de repo cydia.angelxwind.net. AppSync Unified is een open source implementatie van AppSync voor iOS 5 t/m 9.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *