Het team gaf het al eerder aan, maar nu heeft het Pangu Team echt de jailbreak uitgebracht voor de 4e generatie van de Apple TV. De applicatie kan gedownload worden via hun website maar komt niet zonder beperkingen.

Apple-TV-Pangu-jailbreak

De jailbreak is niet de jailbreak zoals we die kennen. De jailbreak is grotendeels geschikt voor ontwikkelaars en onderzoekers. Eindgebruikers zullen momenteel niet veel hebben aan deze jailbreak.

Kan ik mijn Apple TV jailbreaken?

Deze jailbreak is alleen geschikt voor de meest recente Apple TV, de vierde generatie, en werkt alleen met tvOS 9.0 en tvOS 9.0.1. Als je hier al boven zit heb je pech, want je kan niet downgraden naar een van de genoemde versies.

De beperkingen van de jailbreak

Deze jailbreak is voornamelijk geschikt voor jailbreak-ontwikkelaars en onderzoekers. Gebruikers zoals jij en ik zullen hier niet heel veel aan hebben, totdat iemand met een GUI (Grafische User Interface) komt en zodra ontwikkelaars tweaks en mods hebben gemaakt die geschikt zijn voor de Apple TV.

Desalniettemin, er is nu wel een untethered jailbreak voor de Apple TV 4 beschikbaar dankzij het harde werk van de Chinese ontwikkelaars van het Pangu Team.

Screen Shot 2016-03-23 at 18.59.29

Download via de website van het Pangu Team de applicatie.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.