Het Chinese jailbreakteam heeft een nieuwe versie van zijn TaiG tool uitgebracht; TaiG v2.2.1 met een patch voor “setreuid” en lost tevens andere problemen op.

TaiG Banner

Jailbreaks worden steeds complexer om te maken. Daarom is het ook wel logisch dat een jailbreak foutjes met zich meebrengt en voor verbetering vatbaar zijn. We zijn allemaal hartstikke blij dat een jailbreak gratis is, en daarom zie ik persoonlijk liever vroeg een jailbreak verschijnen die alleen maar beter wordt. TaiG is een dergelijk jailbreak. Ze brengen hem snel uit en komen dan vaak met updates. My cup of tea!

Hieronder staan de verbeteringen binnen TaiG 2.2.1 voor iOS 8.4 opgesomd:

 • t privileges through setreuid.
 • Increases stability.

De patch voor setreuid is een belangrijke. Het zorgt er namelijk voor dat applicaties geen toegang krijgen tot de bron van het bestandssysteem.

Als je al gejailbreakt hebt met een vorige versie van TaiG hoef je niet opnieuw te jailbreaken. Je kan namelijk gewoon updaten via Cydia.

2015-07-02 19.15.28

Als je iOS 8.4 nog gaat jailbreaken raden we aan om met deze laatste versie de jailbreak uit te voeren. Je kan onze handleiding erbij pakken om iOS 8.4 succesvol met TaiG te jailbreaken vanaf een Windows PC.

Join the Forum discussion on this post

8 replies
  • Tobias
   Tobias says:

   Ga er maar niet vanuit dat dat ooit nog gaat gebeuren. Ik wil niet somber overkomen, maar de atv3 is er al heel lang en de behoefte voor een jb is groot. Of Apple moet “per ongeluk” een paar zwakheden verwerken in een update, maar ik zie het niet gebeuren

   Reply
 1. Hans
  Hans says:

  Ik probeer mijn iPhone 6 plus te jailbreaken. Ik blijf echter de foutmelding 1103 krijgen. Ik heb het op 3 verschillende computers geprobeerd, maar blijf dezelfde melding krijgen. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen. Alvast bedankt !!

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.