De TaiG jailbreak tool is nog vers van de pers, maar er is nu al een update beschikbaar. Voorheen was het versie 1.0.0.6 en nu is het versie 1.0.1.0.
TaiG icon

We kennen de ontwikkelaars van TaiG nog niet echt goed. Maar het ziet er naar uit dat er een gemotiveerd team achter de jailbreak zit. Zo maar uit het niets heeft het team achter TaiG een jailbreak vrij gegeven om iOS 8.1.1 (en de vorige iOS 8 versies) te jailbreaken.
We kunnen op het Chinese forum geen Change Log terug vinden van de TaiG update 1.0.1.0, maar we gaan er vanuit dat er bugs zijn opgelost die men tegen is gekomen. We kunnen het momenteel helaas alleen aan de naam zien:
1e release:
TaiG exe
 
2e release:
TaiG 1010
Update: we hebben wat op het forum kunnen vinden. Het team geeft aan dat de TaiG (Taiji) jailbreak voortdurend zal worden onderzocht en worden getest. Met deze update is het jailbreak proces sneller geworden. En de iPhone 4S kon blijkbaar last hebben van een wit scherm of een wit icoon; dit is nu opgelost.
In ons vorige artikel kan je zien hoe je iOS 8.1.1 kan jailbreaken.
Download hier de update: www.TaiG.com
Join the Forum discussion on this post

3 antwoorden
  1. MDV
    MDV zegt:

    Pff alweer een nieuwe jailbreak, heb mijn 5s net ge-update naar 8.1.1 omdat ik jailbreaken nu ook wel weer gezien heb, toen was het wel leuk maar nu vind ik het eerder nutteloos omdat iOS steeds beter word.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *