Mensen die willen updaten naar iOS 5 struimen twitter (moeizaam) af naar een ontwikkelaar om hun UDID te activeren, daarbij moet je ook het vertrouwen hebben van deze ontwikkelaar. Dit hoeft echter niet langer een zorg te zijn, want iphone5bestellen.com heeft voor jou de perfecte oplossing!

http://iphone5bestellen.com zorgt voor de ideale oplossing om jouw UDID te registeren, zodat je iToestel geactiveerd kan worden met iOS 5 en andere bèta firmwarebestanden. De website stijgt boven zijn concurrentie uit. Dit komt onder andere door hun snelle reactie waardoor het UDID binnen 5 minuten is geregistreerd, na  de betaling. Dit maar voor een prijs van € 7,95.
De website van iphone5bestellen.com zegt daarover het volgende:

Om IOS 5 beta te activeren op je Iphone (3GS of 4), Ipod of Ipad, hebben wij het UDID (unique device identifier) van je iPhone nodig. Deze UDID code melden wij aan bij Apple, zodra dit is gedaan kan je IOS 5 installeren op je Iphone, en kan zonder problemen aan Itunes gekoppeld worden.

Volgens de website is dit alles te realiseren binnen 5 stappen:
1. Bestel je UDID activatie
2. Download ios5 en Itunes
3. Wacht op onze mail
4. Installeer Itunes 10.5
5. Installeer IOS 5 beta 1

Dus wil jij iOS 5 alvast op je toestel hebben draaien, raden we aan om naar de website te gaan waar het registreren van je UDID een fluitje van een cent is.