De vakantietijd is aangebroken. Straks zit je in een volgepakte auto (en dakkoffer), de kinderen achterin. Op naar de zon en naar een andere omgeving. Op naar een gezellige camping of een huisje. Je hebt van alles gepland; leuke uitstapjes maken, de natuur in en de mooie omgeving bekijken en misschien naar een leuk evenement. Je ziet de beelden al voor je van de lavendel velden in Zuid Frankrijk, de basiliek van Florence of de mooie straten van Praag of een andere mooie plek. Je moet er wel een eindje voor rijden. Voor de contacten met het thuisfront neem je natuurlijk je iPhone mee. Je moet tussendoor toch ook nog een keertje bellen, kunnen internetten en maak je gebruik van je gps.
Vroeger, wanneer je al een paar uurtjes onderweg was, had je de standaard vraag: “Heb jij de paspoorten meegenomen?” “Nee, die heb jij toch bij je”, was dan het antwoord. Tegenwoordig vraag je elkaar of de oplader voor je iPhone wel in de koffer zit.
Ook al zou je de oplader bij je hebben, dan moet je je iPhone nog wel ergens kunnen opladen. De echte kampeerders hebben natuurlijk een standplaats zonder elektriciteit, nietwaar?
Autolader 5 2 Autolader 5 1
Wat is dan gemakkelijker dan dat je in je auto een adapter hebt om al rijdend je iPhone op te kunnen laden. Voor zo’n elf euro koop je een ‘Autolader Lightning’ voor je iPhone 5. Dat is maar een kleine investering. Je sluit dat ding gewoon aan op de 12volt uitgang in je sigarettenbakje en de ritjes die je tijdens je vakantie maakt zorgen ervoor dat je altijd een opgeladen iPhone hebt. Tevens voorkomt het dat je met een stoeltje en een boekje drie uur lang in het toiletgebouw van je camping moet gaan zitten, om je iPhone op te laden en te bewaken. Voor 14,95 koop je een autolader voor de iPhone 5 (voor de iPhone 4 slechts €10,95) bij iCase.nu. Voor je weggaat naar het zonnige oord, eerst nog even klikken! Voor mij is een autolader voor de iPhone minstens zo belangrijk als het bij me hebben van een paspoort.

2 antwoorden
 1. Christiaan
  Christiaan zegt:

  Leuk zo’n autolader, maar waar in een Boeing 777 kun je die oplader gebruiken? Gelukkig is er altijd licht, met een solar charger ben je deze vakantie pas echt gezegend 🙂 Het is wel duurder dan de autolader, het scheelt je wel zoeken naar een auto of aardige taxichauffeur om je telefoon op te laden.

  Beantwoorden
  • Frits
   Frits zegt:

   Natuurlijk is een solar charger handig, wanneer er licht is. Maar dit was een review over een autolader, niet over een solar charger 🙂 Logischerwijs neem je bij een vliegreis meestal een hotel en laad je je iPhone daar op. Dan heb je idd geen auto nodig. Gelukkig gaan de meeste mensen nog steeds met de auto op vakantie, Lekker kamperen. Hoeven ze ook niet zo’n dure solar charger aan te schaffen.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *