Er zijn genoeg tweaks beschikbaar binnen Cydia die aan je WiFi functionaliteit werken zoals CleverPin of Vestigo. Maar als je een stapje verder wilt gaan en meer functionaliteit wilt toevoegen aan je iOS WiFi voorkeuren, kan je BetterWifi7 eens proberen.

BetterWiFi7 verbetert de werking van je toestel en geeft je meer controle over jouw WiFi netwerklijst door je meer opties te geven en meer informatie te laten zien.
De tweak laat je de mate van beveiliging zien, het MAC adres en de signaal sterkte. Daarnaast laat het een lijst zien van netwerken waar je in het verleden mee connectie mee had. Ook kan het je WiFi wachtwoord tonen vanuit de WiFi instellingen en laat het een kopie zien van het SSID en het wachtwoord.
Daarnaast krijg je een ‘pull to refresh’ knop zodat je je WiFi netwerken snel kan vernieuwen. Ook is er een functie genaamd ‘open networks only’. Op die manier worden beveiligde netwerken weggefilterd zodat je snel gebruik kan maken van open WiFi netwerken. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld ergens in de stad wat gaat eten en je niet zonder WiFi wilt zitten.
betterwifi7-preferences

BetterWiFi7 is een erg handige tweak en voegt meer functionaliteit toe aan de WiFi instellingen. BetterWiFi7 ondersteund iOS 7 en kan je downloaden vanuit Lydia voor een bedrag van $1.50.

Join the Forum discussion on this post

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *