Een van de redenen dat iOS gebruikers hun toestel jailbreaken is vanwege de mogelijkheid om hun User Interface aan te kunnen passen. BlurSlide is nog een andere tweak waarmee je de Ontgrendel schuifknop kan aanpassen.

blurslide

De tweak is ontwikkeld door CP Digital Darkoom en de tweak geeft je de mogelijkheid om de originele Ontgrendel knop op je beginscherm om te vormen naar hetzelfde uiterlijk als de Zet Uit knop in iOS 7.1.x. Dit geeft je een ronde verschuifbare knop met een vervaagde achtergrond. Het fijne van deze tweak is dat het je de mogelijkheid biedt de slider aan te passen zodat hij voldoet aan jouw wensen. De tweak is nog steeds in de beta fase, maar het werkt erg soepel en ik ben nog geen problemen tegengekomen op mijn iPhone 5 die draait op iOS 7.0.4.

Handig om te weten is dat als je BlurSlide gebruikt, je niet overal op het scherm kan vegen om toegang tot je toestel te krijgen. Enkel door gebruik te maken van de knop krijg je weer toegang tot je toestel, net zoals je gewend was in iOS 6.

Via Instellingen geeft de tweak je de mogelijkheid om de achtergrond van de knop te wijzigen. Uit de volgende opties kan je kiezen:

  • Light
  • Ultra Light
  • Notification Center Style
  • Dark Low
  • Ultra Dark
  • Control Center Style
  • Flat Semi Light
  • Ultra Colored

Je kan ook de stijl van de knop aanpassen en de ‘Ontgrendel’ tekst aanpassen. De ontwikkelaar geeft aan dat de tweak crashed als je een andere taal gebruikt. Dus ik raad aan dat je deze optie nog even met rust laat.

Als je een poging wilt wagen moet je in Cydia een nieuwe repo toevoegen:

Sources>Edit>Add en type daar het volgende:

http://repo.cpdigitaldarkroom.com/

Wat denk jij van BlurSlide? Vind je het er beter uitzien dan de originele iOS 7 slider? Laat het ons hieronder weten!

Update:

Zojuist is de tweak in Cydia vernieuwd en zul je er vanaf heden helaas voor moeten betalen voor een bedrag van $0.99.

Join the Forum discussion on this post

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *