Met de komst van de untethered iOS 7 jailbreak zijn er weer veel thema’s tot je beschikking. Maar niet alleen thema’s maken het verschil op je gejailbreakte toestel. Ook het lettertype doet er toe…
bytafont-2-1024x768
 
 
De ontwikkelaars van BytaFont hebben nu ByteFont 2 via Cydia vrijgegeven met ondersteuning voor iOS 7 en A7 toestellen (iPhone 5S, iPad Mini en de laatste iPad). Uiteraard worden ook pre-A7 toestellen ondersteund.
Dit is goed nieuws voor de dames en heren die hun gebruikers interface eigen willen maken op hun iPhone of iPad. Met BytaFont 2 kan je namelijk het standaard lettertype vervangen in iOS. Helaas werken oude BytaFonts niet met de nieuwste versie van BytaFont.
bytafont-2-1-1024x768

Join the Forum discussion on this post

14 antwoorden
 1. Robin
  Robin zegt:

  Hoihoi,
  Hoe kan dat?
  Als ik Bytafont 2 wil installeren, dan krijg ik een foutmelding en installeerd-ie niet? Hij springt dan weer terug naar de cydia homepage.
  Groetjes Robin

  Beantwoorden
 2. Robin
  Robin zegt:

  Hoi hoi, again,
  Weet niet wat er nu anders is…
  Maar ik heb in de Winterboard-tweak de optie “Summerboard” uitgezet. Hierna kon ik de bovenstaande tweak wel installeren. Hiermee is het dus opgelost!!
  Reacties zijn evengoed welkom hoor. Ik kan er altijd iets van opsteken en ervan leren voor de volgende keer.
  Groetjes Robin

  Beantwoorden
  • Thomas
   Thomas zegt:

   Met de foutmelding kom ik al veel verder. Je bedoelt dat je een foutmelding kreeg in het zwarte scherm met de installatiegegevens?
   Pas op, want Winterboard is (volgens mij) nog niet geüpdatet voor iOS 7, Summerboard is de lichte versie van Winterboard en beide bevatten ze nog problemen in iOS 7.

   Beantwoorden
 3. Robin
  Robin zegt:

  Hoi Thomas,
  Inderdaad in het zwarte scherm.
  Oh, thanks voor de tip wbt winterboard. Dat wist ik nog niet. Thema’s lopen bij mij inderdaad nog niet zo soepel. Dan haal ik die even eraf en wacht ik even tot dat winterboard geupdate is.
  Bedankt voor je reactie!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *