iOS van Apple is niet bepaald een open systeem. Steve Jobs en zijn medewerkers hebben het OS voor de iPhone, iPod en iPad zo gebruiksvriendelijk weten te houden zonder te veel poespas eromheen. Over het algemeen zijn ze daar in geslaagd, maar het is moeilijk om te ontkennen dat op een aantal gebieden een persoonlijk tintje best gewenst zou zijn.
Copic is een manier om dat te bereiken. Je hebt echter wel een jailbreak nodig om Copic te kunnen installeren. Gelukkig is dit tegenwoordig erg gemakkelijk geworden met Redsn0w voor de A4 toestellen en Greenpois0n Absinthe voor de A5 toestellen.
Copic is een jailbreaktweak die voor $1,29 aan te schaffen is via Cydia. De tweak kan via Instellingen geconfigureerd worden.
Eenmaal geinstalleerd, brengt Copic foto’s van je contactpersonen naar alle aspecten van iOS. Bijvoorbeeld in je Contacten app, je lijst van favorieten of je Berichten app. Je komt de afbeeldingen van je contacten overal tegen.

De laatste versie van Copic komt met een aantal verbeteringen ten opzichte van vorige versies, inclusief de ondersteuning voor de iPhone 4S.

Change Log for 2.0-3
1. Fixed iPad with iOS 5.X compatibility issues on device restart.
2. Fixed Messages, BiteSMS, iReal SMS and Mail app crashes.
3. Fixed iPad 2 settings hanged issue while changing default avatar.
4. Added support for iPhone 4S.

Ohw, en de naam? Het is blijkbaar de afkorting voor Contact Picture. Logisch!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *