De bekende hacker Stefan Esser, ook wel bekend als i0n1c, heeft bewijs geplaatst van een gejailbreakte iPhone 6 met daarop iOS 8.4 beta 1. In de video die Cydia laat zien op het homescreen, laat hij de Apple Watch app en de vernieuwde Music app zien als bewijs dat het iOS 8.4 beta 1 is een jailbreak heeft.
Cydia_iOS_8.4
i0n1c is een talentvolle hacker, en op basis van zijn vorige werkzaamheden mogen we aannemen dat deze demonstratie valide is. Verwacht echter geen publieke jailbreak voor iOS 8.4 of een andere iOS versie van i0n1c, want i0n1c staat er om bekend om zijn talenten te tonen middels video’s of ander bewijs, maar vervolgens de fysieke jailbreak niet te delen met het publiek. Dat kan betekenen dat hij (a) een vervelend mannetje is (b) erg talentvol is en dit graag met ons wilt delen of (c) een erg vervelend mannetje is die erg talentvol is en dit graag met ons wilt delen. Desalniettemin, zie hier de video die hij gemaakt heeft:

En dit had i0n1c er over te zeggen:

today I am delighted to share this video of a proof of concept iOS 8.4-beta 1 jailbreak that I was working on the last 4 days. Of course this video will trigger haters all over the jailbreaking scene that for some reason believe they can decide what a person is allowed to do or not do with their work. Haters gonna hate. So just ignore the haters and never let them tell you what you have to do. In that regard never let anyone bully you and stop you from showing your own hard work. Peace!

We zijn niet boos op i0n1c (een klein beetje maar), omdat hij zijn kunsten laat zien aan de wereld en de jailbreak verder niet deelt. Dat herinnert ons eraan: hoe talentvol is hij eigenlijk?

The major vulnerability used in here was found right after the SyScan 2015 security conference when I was relaxing in Singapore from several weeks of training and conferences.

Blijkbaar is i0n1c zo goed in wat hij doet dat hij kan ontspannen en gelijktijdig kwetsbaarheden kan vinden.
Als je een jailbreak voor iOS 8.4 wilt bemachtigen (als iOS 8.4 eenmaal uit is), houd dan een oogje in het zeil op TaiG en Pangu. Dit zijn de teams die de meest recente jailbreaks hebben vrijgegeven. De kans is groot dat de volgende jailbreak (voor iOS 8.3 and iOS 8.4) van hen komt.

Join the Forum discussion on this post

1 antwoord
  1. B
    B zegt:

    Wrm zetten ze de nieuwe/betere dingen(in een nieuw iOS versie die je niet kunt update) niet in cydia? Zo hoef je niet updaten. Alleen de update in cydia doen

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *