De hackers pod2g, planetbeing en anderen werken hard aan de iPhone 5/iOS 6 jailbreak voor een inmiddels langdurige tijd. Ze maken een goede vooruitgang zoals eerder was aangegeven!
cydia
Sterker nog, de zaken gaan zo goed dat een bekende hacker zojuist heeft gezegd dat de toekomst er goed uit ziet voor jailbreaking.
Jailbreak hackers waren een tijdje stil, maar we kunnen ze inmiddels bijna ruiken. Er is veel activiteit te vinden op IRC, op Twitter en Reddit, waardoor het bijna geen toeval meer kan zijn. Waar rook is, is vuur, en nu heeft een hacker op de voorgrond uitspraken gedaan over de voortgang van de jailbreak.
Let op: ik weet niets over de jailbreak en ik heb niet met de hackers gesproken, maar 1 ding is zeker. Het zelfde gevoel was aanwezig als de vorige keren dat een jailbreak bijna werd vrijgegeven. Ik hoop dat mijn gevoel klopt! Hieronder zie je tweets van hackers waar je gerust uit op mag maken dat er veel werk is verzet en er stappen zijn gezet om tot een jailbreaktool te komen:
planetbeingtweet
pod2gtweet
musclenerd tweet
 
En niet alleen dat, we hebben ook geweldige jailbreak tweaks zoals Auxo voorbij zien komen. We zien zelfs hackers uit het tijdperk van vroegere iOS versies praten dat ze terug komen in de jailbreak wereld.
Beste mensen, de storm is op komst en 2013 wordt een geweldig jaar voor jailbreak liefhebbers. Dus wees nog even geduldig en geniet van de kalmte voor de storm. We hebben het vaker meegemaakt. Het voelt iedere keer zo voordat er een jailbreaktool op komst is. Laat degene werken aan datgene waar ze het beste in zijn en ondersteun ze. Als de jailbreak eenmaal komt zijn we het met zijn allen eens dat het het wachten waard was.


 

Join the Forum discussion on this post

10 antwoorden
  1. Johan
    Johan zegt:

    Kan niet wachten tot ik cydia op mijn iphone 5 kan zetten.
    @Tim als er een jailbreak tool van komt (meestal redsnow) kun je hem daarmee jailbreaken.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *