De Mac gebruikers onder ons kunnen nu ook eindelijk hun iOS toestel jailbreaken vanaf hun Mac computer. Pangu heeft de Mac versie zojuist uitgebracht voor OS X gebruikers.
Schermafbeelding 2014-11-09 om 16.38.44

Het heeft misschien even geduurd, maar naast de Windows gebruikers kunnen nu ook Mac gebruikers hun iOS toestel jailbreaken met de Engelse versie van de Pangu iOS 8.1 jailbreak tool.
Schermafbeelding 2014-11-09 om 16.39.15De Mac versie kan je ook weer downloaden op http://en.pangu.io 
Het jailbreakproces werkt hetzelfde als wanneer je de jailbreak vanaf een Windows computer zou uitvoeren. In deze handleiding laten we je zien hoe je moet jailbreaken en wat er voor benodigd is.
 
 

3 antwoorden
 1. Sake
  Sake zegt:

  Het jailbreaken van af de mac met de nieuwe pangu jailbreak op iphone werkt niet.
  Nadat de jailbreak klaar is schiet de iphone in de recovery mode.
  Na 3 keer proberen en de juiste stappen genomen,de hoop opgegeven!

  Beantwoorden
 2. MDV
  MDV zegt:

  Na 2x is het gelukt, maar zit nu toch met de vraag of ik de jailbreak houd dit las ik namelijk in een artikel.
  Jailbreak
  Blasco kwam een Windows-bestand op het spoor waar een serveradres van WireLurker instond. Nader onderzoek van Palo Alto Networks, dat als eerste waarschuwde voor de malware, wees uit dat het bestand een oudere versie van WireLurker is. De variant werd ook in China verspreid en ‘vermomde’ zich als een programma waarmee illegaal verkregen versies van iOS-apps kunnen worden geïnstalleerd.
  Het concept is ongeveer hetzelfde, alleen dan met een Windows-pc in plaats van een Mac. De Windows-variant zou in tegenstelling tot de Mac-versie alleen werken op Apple-apparaten die ‘gejailbreakt’ zijn. Dat is een handeling die gebruikers in staat stelt om gekraakte software te installeren.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *