Als je hoop hebt en wilt wachten totdat iOS 7 standaard thema’s gaat ondersteunen, kan je wachten tot Sint Jutemmis. Daarentegen kan je ook gewoon je toestel jailbreaken, mits je nog op iOS 6.1.2. zit.
Met het downloaden van de thema’s in Cydia activeer je met gemak een thema in Winterboard. Hier een aantal thema’s die noemenswaardig zijn.

Circul8 – Kleurvolle, maar strakke rondjes op je home screen

Cirul8 bevat meer dan 650 icoontjes en werk op alle toestellen. Daarnaast wordt de settings app aangepakt samen met de statusbalk, Auxo, krijg je een live knop en worden de badges veranderd. Circul8 is er ook voor SBSettings die je apart moet downloaden tegen een betaling.
IMG_0881IMG_0882 
Dit is een gratis thema te vinden in Cydia en werkt zowel op de iPhone als op de iPad.

ByCon – Verstoorde icoontjes met een 3D tint

ByCon is een betaalde app en te krijgen in Cydia voor een bedrag van $2,99. De app zegt dat hij werkt met de iPhone 4s, 4, 3Gs, de iPod Touch 3 en 4 op iOS 5.0, 5.0.1, 5.1 en 5.1.1. Ik heb hem echter ook getest op de iPhone 5 met iOS 6 en ziet er, zoals je hieronder ziet, goed uit.
IMG_0883 IMG_0879

Avadian – icoontjes met het skeuomorphism uiterlijk

Avadian is een mooi en strak licht gekleurd thema. Het bevat ook thema’s voor apps zoals BiteSMS en Auxo. De app is te verkrijgen voor een bedrag van $ 2,99 in Cydia.
IMG_0878
 
Dat zijn weer een drietal leuke thema’s om aan de collectie toe te voegen. Veel plezier ermee en laat ons weten wat je er van vind in de comments.
Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *