Pwn20wnd is sinds januari bezig om unc0ver te updaten zodat het geschikt is voor iOS 12, en zijn werk zal spoedig beloond worden. De iOS 12 jailbreak is nu bijna klaar voor een publieke release.

Eerder gaf de ontwikkelaar aan dat er nog een aantal punten overwonnen moesten worden voordat hij de iOS 12 jailbreak publiekelijk uitbrengt. De jailbreak zal in eerste instantie als bèta uitgebracht worden.

 

 

Pwn20wnd zal ook met wat zakcentjes naar huis gaan. Een lid van het Reddit forum looft namelijk een beloning uit aan de ontwikkelaar die binnen 48 uur een iOS 12 jailbreak uitbrengt. Aangezien Pwn20wnd al in een vergevorderd stadium zit, zal hij hoogstwaarschijnlijk met de beloning (die uit wordt betaald in Bitcoins) naar huis gaan. Ook zal een gedeelte van de opbrengst naar een goed doel gaan; de SickKidsFoundation zal daarmee gesponsord worden.

 

Laat die jailbreak maar komen! Ik zie Cydia & Sileo graag op mijn toestel verschijnen…

 

 

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] uitgebracht is, verwachten we dat het echter niet lang meer duurt. Hacker en ontwikkelaar Pwn20wnd deelde onlangs nog een status update van zijn […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *