Hier is hij dan allemaal. De Pangu Jailbreak met Cydia is nu eindelijk te downloaden. Met deze Pangu versie wordt Cydia automatisch geïnstalleerd zonder dat je ‘moeilijke’ handelingen moet verrichten.

pangu ios8 Windows

Zoals je hierboven ziet, gaf het Pangu team het gisteren al aan. Nu is het zo ver en kan je Pangu hier downloaden waarbij Cydia automatisch meegeleverd zal worden. De jailbreak is nu gelukkig ook in het Engels te gebruiken. Super makkelijk! Lees hier hoe je moet jailbreaken.

Het enige waar we momenteel op wachten is een Mac versie van Pangu en dan mogen de meeste jailbreakers erg tevreden zijn.

5 replies
 1. Tobias
  Tobias says:

  Net geïnstalleerd op i5 iOS 8.1, moet zeggen dat het wat ongewoon verliep, herhaaldelijk opstarten en terugzetten. Uiteindelijk is het gelukt! Alleen het control centre blijft buggy; soms verschijnt ie helemaal niet en op het moment dat ik tweaks installeer die te maken hebben met het CC, kom ik in de save mode van substrate, hopelijk is dit snel gefixt!

  Reply
 2. Tobias
  Tobias says:

  @hub01 ik had TomTom vanuit appcake er al op staan, die stond er na die tijd werkend op, verder heb ik al meer apps gedownload met appcake, allemaal werkend, dus ik ga ervan uit dat t gewoon werkt.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.