Een bericht waar de jailbreak wereld niet op zit te wachten: enMTW brengt (zelf) geen iOS 9.3 (of hoger) uit.

Screen Shot 2016-04-02 at 11.25.41

enMTW heeft op Reddit aangegeven dat hij geen Jailbreak met SSH support gaat vrijgeven, maar dat hij zijn bugs heeft verkocht aan “China”. Zie hieronder zijn volledige reactie op Reddit:

Screen Shot 2016-04-02 at 11.10.28

De “ontwikkelaar” geeft aan dat hij de jailbreak community zat is en dat hij zijn bugs aan Chinese ontwikkelaars heeft verkocht zodat zij een publieke jailbreak kunnen vrijgeven.

Sinds het begin van zijn iOS 9.x jailbreak aankondiging was iedereen al sceptisch vanwege het gebrek aan bewijs. Met deze reactie op Reddit lijkt het erop dat hij zijn beloftes niet kan waarmaken. Er zijn nu een aantal scenario’s denkbaar:

  1. enMTW heeft inderdaad zijn bugs verkocht, zodat TaiG of Pangu een iOS iOS 9.2/iOS 9.2.1/9.3/iOS 9.3.1 jailbreak kan uitbrengen die gebruik maken van deze bugs. Dit gaat in dat geval nog zeker een aantal weken duren, omdat deze bugs nog onderzocht moeten worden, het moeten namelijk exploits worden.
  2.  enMTW lult maar wat. Hij probeert zich met dit bericht in te dekken en te laten zien dat hij niet nep is en te zeggen: ‘TaiG/Pangu heeft mij niet genoemd in de aftiteling van de jailbreak’.

Wij weten het even niet meer, maar enMTW is voor ons vanaf nu geschiedenis! Hoe denk jij er over? Laat het ons hieronder weten door commentaar achter te laten.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.