Zojuist is Evasi0n 7 versie 1.0.2 (beta) verschenen voor OS X en Windows. Deze versie bevat de oplossing voor de iPad 2 WiFi gebruikers.

evasi0n banner

 

Deze derde versie van de jailbreaktool is per direct te downloaden via onderstaande links:

 

Mega.co.nz Mac OS X 1.0.2 (beta) SHA1: da8d03d9e678f5866af0babe1882fa27cd236bad
Mega.co.nz Windows 1.0.2 (beta) SHA1: d61c8cbb565efa7d651e3c6cdc8429e2446396d1

 

Veel iPad 2 WiFi gebruikers klaagden over de oneindige opstart problemen en zien enkel het Apple logo verschijnen, na het toepassen van de Evasi0n7 untethered jailbreak. Dit probleem heeft het team direct opgepakt en met deze update verholpen.

Evasi0n 1.0.2

Join the Forum discussion on this post

17 replies
 1. Mario
  Mario says:

  Kan ik deze jailbreak gebruiken op mijn iPad 2 Wi-Fi + 3G ??
  Of is deze alleen voor de iPad 2 Wi-Fi ?

  De 3G op mijn Ipad gebruik ik nooit, want ik maak alleen gebruik van de Wi-Fi. Ik weet niet of dat wat uitmaakt. Ik ben niet zo bekend met jailbreaken, maar als ik deze voor mijn Ipad 2 Wi-Fi + 3G kan gebruiken dan kom ik er wel uit, denk ik. Bvd.

  Grtjs Mario

  Reply
 2. hihi
  hihi says:

  ik heb hetzelfde probleem op mij ipad en ik kan hem ook niet meer connecte op mij pc
  hij wil maar niet opstarten wat moet ik doen ik baal hier echt heel erg van

  help me!

  Reply
  • Joost
   Joost says:

   Welke iPad heb je? Welke iOS versie heb je? Welke versie van Evasi0n heb je? Heb je een pc of Mac? Als je een pc hebt, heb je een snelle of trage pc?

   Reply
  • Thomas
   Thomas says:

   Probeer eens de Home knop + Slaap knop tegelijk ingedrukt te houden voor zo’n 10-15 seconden. Je zou het Apple logo dan moeten zien.

   Reply
   • GeronimoX
    GeronimoX says:

    Wat Joost vergeet, is dat als je al eerder je ipad4 hebt gejailbreakt (of dit hebt geprobeerd), je eerst ff je ipad vanuit DFU-modus moet herstellen met iTunes en DAARNA pas veilig en goed kan jailbreaken!!!

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.