De iOS 7 jailbreak tool, Evasi0n 7, heeft zijn eerste update ontvangen voor de Mac en PC. De update, dat versie 1.0.1 met zich mee heeft gekregen, verwijderd de bron van controversie omtrent de TaiG applicatie, dat relatief heeft met een Chinese firma.
evasi0n banner
Gebruikers waren het er niet mee eens dat het TaiG programma ingebouwd zat in de Evasi0n jailbreak, omdat TaiG geassocieerd was met illegale praktijken (piracy). Dit had echter alleen invloed op de Chinese iDevice gebruikers.
Ondanks dat Geohot aan heeft gegeven dat de jailbreak veilig was, heeft het Evad3rs team besloten het TaiG pakket te verwijderen uit de jailbreak:

https://twitter.com/pod2g/status/415662598307454976

Pod2g geeft ook aan dat we meer updates kunnen verwachten, in het speciaal een update voor de iPad 2. De iPad 2 is door een aantal fouten in de jailbreak nog niet correct te jailbreaken. Als de iPad 2 nu gejailbreakt wordt, zal hij in een boot loop blijven, dat betekend dat hij iedere keer opnieuw opstart. Een herstel van iTunes is het gevolg om het probleem op te lossen.
iPad 2 gebruikers moeten dus nog even geduld hebben (inclusief ikzelf!)


Je kan Evasi0n7 versie 1.0.1 hier downloaden
 

Join the Forum discussion on this post

24 antwoorden
  1. Havva
    Havva zegt:

    2 dagen terug had ik mijn iPad 3 iOS 7.0.4 al gejailbreakt met de eerste versie van evasi0n7, moet ik nu van vooraf aan beginnen en opnieuw restore en jailbreak doen met de nieuwe versie of is het zo wel ok? Want hoe zit het dan met die TaiG gedoe dan?
    Alvast bedankt!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *