geohot
 
We wisten het al een tijd, maar aangezien het nu officieel is, is er geen reden meer het te verzwijgen. George Hotz, ook wel bekend als Geohot, is terug op Twitter. Geohot is de eerste persoon die een iPhone heeft gejailbreakt en geunlocked.
Een aantal jaar geleden heeft Geohot zijn Twitter account gesloten, maar is nu terug op het sociale netwerk. 1 ding is zeker, hij is geen Tom Cruise.
George Hotz schuilt nu onder de naam @tomcr00se. Zijn eerste tweet op dat account werd geplaatst in augustus.
We zijn er natuurlijk niet zeker van dat hij een tijdje op Twitter blijft, maar hij was er snel bij om de evad3rs te feliciteren met de nieuwe versie van Evasi0n om een iOS 7 untethered jailbreak  te bewerkstelligen.
geohot evad3rs
Het is goed om te vermelden dat Geohot zelf erg dicht bij het vrijgeven van een iOS 7 jailbreak was. Daardoor werden de Evad3rs geforceerd om hun jailbreak eerder vrij te geven dan dat ze eigenlijk wilden. 
Zoals je ziet, een beetje concurrentie doet wonderen!

Join the Forum discussion on this post

4 antwoorden
 1. Robin
  Robin zegt:

  Kun je nagaan dat concurentie niet altijd goed hoeft te zijn. Als evad3rs nu gewoon wat meer tijd hadden genomen, en Saurik hadden ingelicht, zat nu niet de halve wereld met een gejailbreakte iPhone 5 waar men niks aan heeft omdat de helft niet werkt. Merry X-mas. Haastige spoed is zelden goed.

  Beantwoorden
  • Joost
   Joost zegt:

   Ik kan me wel vinden in je opmerking. Ze hadden hem alsnog niet zo spoedig moeten vrijgeven, maar als er geen concurrentie was, zou het helemaal lang duren. Nu heeft tenminste iedere ontwikkelaar de kans om zijn tweaks aan te passen, inclusief Saurik.
   Van MobileSubstrate verschijnt vanzelf een update.

   Beantwoorden
 2. Robin
  Robin zegt:

  Thanks Joost.
  Maar daar heb jij ook wel weer gelijk in… Nu is het tenminste wel aan het lopen. Mijn iPhone is er gisteren wel van gecrashed. Maar inmiddels weer herstelt. Baalde er wel even flink van…

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *