Vandaag laten we jullie een nieuwe tweak zien genaamd Glances. Deze tweak is geïnspireerd door de Apple Watch en hoe deze de informatie visualiseert op het scherm. Hieronder laten we jullie zien hoe de tweak werkt.

Je krijgt toegang tot Glances door op het iPhone, iPad of iPod display van beneden naar boven te vegen. De interface vervangt het Control Center. Je kan naar links en rechts vegen om toegang te krijgen tot de verschillende Glances pagina’s. Hieronder zie je een aantal van deze pagina’s; het weer, de Kalender en de batterij.
glances1
In de weer glance wordt de huidige locatie gebruikt om de weer condities van buiten te bepalen. Op de kalender pagina krijg je de huidige datum te zien en opkomende activiteiten die je gepland hebt. De batterij glance laat net als de Apple Watch de batterij status zien en bevat ook een Low Power Mode knop.
Glances bevat meer pagina’s zoals muziek en de app launcher:

glances2

De tweak is ook volledig aan te passen om zo de gewenste mogelijkheden te benutten. Je kan naar Instellingen->Glances gaan om de instellingen aan te passen.
 
glances3
De tweak is beschikbaar in Cydia, te vinden onder de BigBoss repo voor een prijs van $2,99. Het is niet de goedkoopste tweak, maar wel een erg mooie tweak.
Glances kan geïnstalleerd worden op iedere gejailbreakte iPhone, iPod Touch of iPad die draait op iOS 8 of hoger.
 

Via: http://www.idownloadblog.com/2016/09/10/glances/
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *