Sinds de Pangu jailbreak voor iOS 9.0-9.0.2 hebben we geen publieke jailbreak meer gezien. En aangezien het niet echt opschiet in het ontwikkelen van een publieke jailbreak voor iOS 9.2, iOS 9.2.1 of de uiteindelijke versie van iOS 9.3, zitten veel gebruikers momenteel vaak gedwongen zonder een jailbreak.

iOS hacker qwertyoruiop heeft een demonstratie gegeven en heeft daarmee bewezen dat het mogelijk is om een untethered jailbreak voor iOS 9.2, 9.2.1 en 9.3 beta 2 te ontwikkelen.
Screen-Shot-2016-02-02-at-10.32.44-AM
 

De hacker heeft een demonstratie video uitgebracht van deze untethered jailbreak. De jailbreak draait op een iPhone 6 met iOS 9.2. In de video laat hij zien dat Cydia en MobileTerminal opstart om een commando uit te voeren. Ook speelt hij even met WinterBoard thema’s voordat hij zijn toestel een warme herstart geeft (respring).

Ook al laat de video alleen zien dat de jailbreak werkt op iOS 9.2, beweert de hacker dat de jailbreak ook werkt op iOS 9.2.1 en iOS 9.3 beta 2. Helaas laat de hacker weten dat de jailbreak waarschijnlijk alleen voor prive doeleinden gebruikt gaat worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *