Hier is goed nieuws voor jailbreakers en unlockers die wachten op de Greenpois0n jailbreak die naar verwachting snel zal komen. Volgens een tweet van GreenPois0n ontwikkelaar P0sixninja,heeft de nieuwe jailbreak tool de mogelijkheid om de iPhone te hacktiveren.Dit is belangrijk voor degene die geen officiele simkaart hebben om de iPhone te activeren, wat een noodzakelijke stap is om de telefoon te gebruiken.
Tijdens het activeringsproces communiceert de iPhone met de provider om te controleren of de iPhone geregistreerd is bij de officiële provider. Als dat niet het geval is zal de iPhone nutteloos zijn. Zoals de naam al zegt, hacktiveren is een omweg welke de iPhone laat denken dat je van een officiële simkaart gebruik maakt en geeft je toegang tot het toegangsscherm van de iPhone.
Nu rest alleen nog de vraag: wanneer wordt greenpois0n beschikbaar gesteld voor ons allemaal?

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Greenpois0n is de jailbreak-tool voor iOS 4.1, waar we al een lange tijd op wachten. De SHAtter-kwetsbaarheid waarop de jailbreak-tool gebaseerd is werkt alleen in combinatie met de bootrom van de op de A4-chip gebaseerde toestellen: de iPhone 4, 4e generatie iPod touch, iPad en de Apple TV 2G. Greenpois0n stelt, zoals in het vorige bericht is besproken, dat het mogelijk is om je iPhone te hacktiveren. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *