Het Chronic Dev Team heeft zojuist de nieuwe Greenpois0n update vrijgegeven, die ons in staat stelt om een untethered jailbreak uit te voeren op toestellen die iOS 4.2.1 geinstalleerd hebben. Op dit moment is de jailbreaktool alleen beschikbaar voor Mac gebruikers, maar Windows en waarschijnlijk Linux zullen snel volgen. Voor de Mac en Windows te downloaden.

Inhoudsopgave

Handleiding

  1. Download GreenPois0n hier
  2. Herstel je toestel met iOS 4.2.1 in iTunes. Pas op: als je een unlock nodig hebt moet je dit niet doen, want het zal je modemfirmware (baseband) upgraden en zal je dus je unlock verliezen, tenzij je gebruik maakt van TinyUmbrella.
  3. Sluit je iPhone aan de computer en start GreenPois0n.
  4. Klik op Jailbreak en volg de instructies op het scherm om je toestel in herstel modus te zetten.
  5. Als je eenmaal in herstel modus bent zal een automatisch proces de jailbreak starten op je toestel.
  6. Als de jailbreak klaar is, zal je een nieuwe applicatie hebben genaamd Loader. Gebruik deze om Cydia te installeren. Vervolgens wordt je gevraagd om Loader te verwijden. Dat kan je doen, maar je kan er ook voor kiezen om hem te houden. Een snelle herstart van je springboard en je hebt Cydia op je springboard staan. De rest is aan jou!

greenpois0n 1 266x400 HOW TO: Use GreenPois0n To Untethered Jailbreak iOS 4.2.1 [Mac] greenpois0n 2 266x400 HOW TO: Use GreenPois0n To Untethered Jailbreak iOS 4.2.1 [Mac]
Hieronder is een YouTube video te zien van het jailbreakproces.

(screenshots van fsm).

5 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *