Ik wil jullie graag laten zien hoe jullie de iOS 10.2 Jailbreak zeker kunt stellen. We wachten al zo lang op een iOS 10 jailbreak; het zou zonde zijn als je hem straks alweer kwijt bent. Wees er echter snel bij, want Apple sluit het ondertekenen van iOS 10.2 spoedig!


Jailbreaking iOS toestellen is een echte opgave deze dagen. Apple komt snel met updates en de updates maken het ingewikkeld om iOS te jailbreaken.
Nu er voor een aantal iOS 10.2 toestellen een Jailbreak is en voor andere toestellen op iOS 10.2 aan zit te komen, genaamd Yalu, is het belangrijk om een aantal stappen te ondernemen om jouw iOS 10.2 jailbreak zeker te stellen. Er zijn 3 zaken die nu van belang zijn:

  1. Blokkeer iOS updates
  2. Sla iOS 10.2 SHSH2 blobs op
  3. Upgrade/downgrade naar iOS 10.2

1. Blokkeer iOS updates

Het is belangrijk om een profiel te installeren zodat je toestel ’s nachts niet update naar een nieuwere versie dan iOS 10.2. Want dit zou betekenen dat je je jailbreak (mogelijkheden) verliest. In principe ‘denkt je toestel’ dat er geen updates zijn, dus hij zal niet update.

Klik hier om het profiel te installeren.

2. Sla je SHSH2 Blobs nu op!

Apple is zeer goed geworden in het vrijgeven van updates. Als je eenmaal hebt geupdate kan je bijna niet meer terug naar een vorige iOS versie die te jailbreaken is (dit zal zo meteen iOS 10.2 zijn). Tenzij je echter je ‘SHSH2 Blobs’ hebt opgeslagen, want daarmee kan je later, als Apple iOS 10.2 zelf niet meer ondertekend, alsnog downgraden naar iOS 10.2 mocht je per ongeluk moeten updaten naar een nieuwe iOS versie.

  • Sluit je toestel aan de PC met de USB kabel
  • Open iTunes en klik op jouw toestel

  • Klik vervolgens op ‘Serienummer’ totdat je je ECID ziet.


 
Download nu de SHSH2 Blobs en bewaar deze goed, mocht je deze later nodig hebben!

 

3. Upgrade/downgrade naar iOS 10.2

Nu Apple iOS 10.2 nog ondertekend (kan morgen bij wijze van spreken over zijn) is het zeer raadzaam om te updaten/downgraden naar iOS 10.2.

  • Ga naar https://ipsw.me/ en download iOS 10.2 voor jou toestel. Sla het bestand op op je bureaublad (desktop)
  • Update/downgrade naar iOS 10.2 door middel van het eerder gedownloade bestand. Doe dit door Shift+Update (als je update) te doen of Shift+Herstel (als je wil downgraden).


 
 
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *