We hebben de handleiding al eens eerder gegeven. Met de komst van Evasi0n 7 update v.1.0.2 lijkt het ons handig om de handleiding nog eens kort met jullie door te nemen. Op deze manier weet je van te voren wat je kan verwachten.
evasi0n handleiding
Stap 1: Download Evasi0n via www.evasi0n.com of direct via onderstaande linkjes (momenteel v1.0.2):
 

Mega.co.nz  Mac OS X 1.0.2 (beta) SHA1: da8d03d9e678f5866af0babe1882fa27cd236bad
Mega.co.nz  Windows 1.0.2 (beta) SHA1: d61c8cbb565efa7d651e3c6cdc8429e2446396d1


Stap 2: 
Na het downloaden, pak het bestand uit en klik op het icoontje van Evasi0n.
evasi0n-logo
Stap 3: Als je toestel is voorzien van een code, haal deze er eerst even af (simkaart code is niet erg).
Stap 4: Heb je je toestel aan? Sluit dan het toestel aan op de PC of Mac. Dit geldt voor toestellen die draaien op iOS 7.x.
Stap 5: Je krijgt een bericht te zien dat het je toestel heeft ontdekt, in mijn geval de iPad 2 op iOS 7.0.4. Druk op de Jailbreak knop.
evasi0n 1 - 0
Stap 6: Allerlei automatische stappen worden ondernomen, inclusief het voorbereiden van de jailbreakdata, het injecteren van de data, het herstarten van je toestel, het uploaden van Cydia en het uploaden van de lijst van Cydia pakketten. Dit duurt circa 5 minuten, dus blijf geduldig afwachten.
evasi0n 1 - 2
 
Stap 7: Als alle stappen in stap 7 zijn voltooid zie je een bericht dat je naar een icoontje op zoek moet op het toestel. Druk op dit Jailbreak icoontje.
IMG_0016
 
Stap 8: Je zult meer berichten zien zoals het injecteren van Jailbreak data en dat het bron bestandssysteem hervat wordt. Wees nog even geduldig, het toestel kan 1 of 2 keer opnieuw opstarten.
Stap 9: Je zult nu op het toestel een witte achtergrond zien met een Evasi0n logo. Er komen allerlei mooie berichten voorbij en hij zal herstarten.
Na deze stappen zul je naar je begin scherm gaan, dat betekend dat het jailbreaken klaar is!
Nu kan je Cydia openen en weer genieten van alle onbeperkte Jailbreaking mogelijkheden. Veel plezier ermee en hou onze site in de gaten voor leuke tweaks en thema’s.
Als je tegen problemen aanloopt laat het ons gewoon weten in de comments of op het forum. We zijn ook bereikbaar via Twitter en Facebook.
 
Join the Forum discussion on this post

13 antwoorden
 1. johan
  johan zegt:

  Nadat ik evasi0n heb gedowload, kan ik het bestand niet openen op mijn Mac.
  Ik krijg te lezen dat het van een onbekende ontwikkelaar is.
  Ik kan mijn Iphone4 dus niet voorzien van een jailbreak nu ik er net IOS7 erop heb gezet.

  Beantwoorden
 2. Dylan
  Dylan zegt:

  Nadat ik dit heb ginstaleerd op mijn iphone.
  Komt mijn iphone niet verder dan het scherm met het witte apple logo.
  En de computer vind hem dus ook niet meer.
  Wat kan ik doen?

  Beantwoorden
 3. Remo
  Remo zegt:

  Let op; je moet eerst je firmware herstellen via iTunes. De OTA firmware werkt niet i.c.m. de jailbreak. Gewoon even een backup maken en restoren, daarna werkt de jailbreak.

  Beantwoorden
 4. Rik
  Rik zegt:

  Hoi k heb gedaan wat er staat maar bij mij komt het niet verder dan inject 2/2 en k zie ook het icoon wel maar dat werkt ook niet k heb al dfu mode gedaan dus hopelijk kan een van jullie mij helpen

  Beantwoorden
 5. Erik
  Erik zegt:

  Iphone 4s bleef hier ook hangen op het Apple logo. Na een reder vond iTunes de 4s weer. Ff zweet momentje. Iemand de jailbreak wel met succes afgerond? of misschien tips?

  Beantwoorden
  • Joost
   Joost zegt:

   Geeft hij alleen een wit scherm of geeft hij de melding No Reaction? Bij een wit scherm toestel in DFU mode zetten (Google hoe dat moet) en start de jailbreaktool nog een keer op.

   Beantwoorden
 6. kaygin
  kaygin zegt:

  Ik heb heel de procedure afgerond. Nadat ik Evasi0n heb aangezet start die nog 1 keer op. Op de computer verdwijnt de programma. Ik kan nog steeds geen Cydia vinden..

  Beantwoorden
 7. Joey
  Joey zegt:

  Ik heb heel de procedure afgerond. Nadat ik Evasi0n heb aangezet start die nog 1 keer op. Op de computer verdwijnt de programma. Ik kan nog steeds geen Cydia vinden..
  Hetzelfde probleem als bovenstaande gebruiker dus

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *