Met deze handleiding hopen we je het jailbreak proces gemakkelijker te maken. Met deze handleiding laten we je de stappen zien die doorlopen moeten worden om iOS 8.1.2 succesvol te jailbreaken met TaiG.
taig ios 812

iOS 8.1.2 is te jailbreaken met de TaiG Untethered Jailbreak. Vorige iOS versies zijn stabiel te jailbreaken met Pangu. Dus als je iOS 8.1.2 wil jailbreaken kan je momenteel gebruik maken van TaiG.
taig banner

Wie/wat is TaiG?

TaiG (uit te spreken als Taiji) is een relatief onbekend team in de jailbreak wereld, maar heeft wel de nodige ervaring op zak. TaiG is een Chinees team dat zijn deel heeft bijgedragen aan de iOS 7 jailbreak samen met de Evad3rs. Nu zijn ze dus verantwoordelijk voor de iOS 8.1.1 en iOS 8.1.2 untethered jailbreak. Hun Engelse website is www.TaiG.com/en
Het zijn Chinese ontwikkelaars.

De volgende toestellen worden ondersteund

Staat jouw toestel hier tussen en draait deze op iOS 8.1.2? Dan kan je deze jailbreaken met TaiG.

 • iPhone 4S
 • iPhone 5
 • iPhone 5S
 • iPhone 6
 • iPhone 6 Plus
 • iPad 2
 • Alle iPad Air toestellen
 • Alle iPad Mini toestellen
 • iPod Touch 5

TaiG is momenteel beschikbaar voor Windows gebruikers, in het Engels.
Hoe jailbreak je iOS 8.1.2 met TaiG?
taig en
1. Sluit je toestel aan op je PC en zorg dat je dit toestel vertrouwd. Daar vraagt iTunes om en je krijgt ook een melding op je toestel.
2. Maak een reserve kopie in iTunes van jouw toestel en maak een reserve kopie via iCloud (dan staan ze veilig op 2 plekken met al je instellingen, nummers, foto’s etc.).
3. Je moet je toestel via iTunes hebben hersteld naar iOS 8.1.2. De Over The Air updates van iOS worden door TaiG niet ondersteund, want dat zorgt voor problemen. Dus: update/herstel via iTunes! Je hebt de laatste versie van iTunes nodig en iTunes moet op de achtergrond draaien tijdens het Jailbreak proces.
4. Erg belangrijke stappen:

 • Schakel Vliegtuig modus in. Doe dit!
 • Schakel je wachtwoord (pincode) uit. Doe dit!
 • Schakel Vind Mijn iPhone uit via instellingen->iCloud. Doe dit!

Als je dit allemaal niet doet zal de jailbreak falen.
5. Download TaiG hier, pak deze uit en klik op het icoontje.
TaiG exe
(Op Windows als Administrator (rechtermuisklik op TaiGJBreak_xxxx)) en volg de aanwijzingen. Vink het groene vinkje weg. Kik op de groene knop. Wees geduldig en wacht tot de laad balk helemaal aan het einde is en je toestel netjes opnieuw wordt opgestart. Zie hieronder het proces van de jailbreak. Neem het eens rustig door, dan weet je wat er aan zit te komen. Ik raad je echt aan het onderstaande groene vinkje weg te halen. Cydia is voldoende om te hebben! Het is niet onveilig, maar je hebt het gewoon niet nodig.
2014-12-10_21-22-18 2014-12-10_21-20-47 2014-12-10_21-20-55 2014-12-10_21-21-002014-12-10_21-21-19
6. Als je toestel opnieuw is opgestart zal je Cydia zien verschijnen op een van je pagina’s. Start Cydia eens op en laad deze zijn werk doen. Vanaf nu ben je weer in het bezit van een Untethered Jailbreak op iOS 8!
taig how to3
Problemen na de jailbreak?
Probeer een schone herstel, jailbreak dan nogmaals en zet je gemaakte reserve kopie terug na het uitvoeren van de Jailbreak.
AppSync

Als je denkt AppSync nodig te hebben, raden we aan om AppSync Unified te installeren. Deze is te vinden in de repo cydia.angelxwind.net. AppSync Unified is een open source implementatie van AppSync voor iOS 5 t/m 8.

Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *