Nu Pangu de iOS 9.2 t/m iOS 9.3.3 heeft vrij gegeven gaat de jailbreakwereld weer los. En daar houden we van! Dit keer heeft een team genaamd Totoateam de jailbreak van Pangu weten om te bouwen zodat je geen PC of Mac meer nodig hebt om de jailbreak. Dit kan gewoon vanaf je toestel door een website in Safari te openen. Vergelijkbaar met hoe dat voorheen met Comex zijn JailbreakMe jailbreak werkte.
Pangu iOS 9.3.3

EDIT: Er is een officiële online jailbreak van Pangu/PP zelf uitgekomen. Zie hier:

http://www.jailbreaking.nl/handleiding-jailbreak-ios-9-3-3-met-pangupp-op-je-toestel-zonder-een-pc-of-mac
Deze jailbreak is gebaseerd op de jailbreak van Pangu, dus het werkt ook op dezelfde toestellen. Op all 64 bit toestellen die draaien op iOS 9.3.3. We laten je hieronder zien hoe je iOS 9.3.3 kan jailbreaken zonder het gebruik van een PC of Mac.

 1. We raden je aan om eerst te updaten naar iOS 9.3.3. Doe dit gewoon via iTunes of de OTA update. Het liefst via iTunes op je PC of Mac, maar dit is niet perse nodig.
 2. Maak een volledige Back-up van je toestel in iTunes en in iCloud.
 3. Verwijder vervolgens je pincode/Touch ID van je toestel (via Instellingen) en zet Find My iPhone uit.
 4. Open Safari en navigeer naar een van de volgende websites:
 5. http://www.onlinejailbreak.com
 6. http://totoateam.com/pangujb/
 7. https://www.birdflightapp.com/apps/6159/app-builds/TTJailbreak/public
 8. Druk op de Install App knop, en klik op Install als daarom wordt gevraagd en wacht totdat de PP app geïnstalleerd is op je toestel
 9. Als de PP app vervolgens verschijnt op je home screen van het toestel, ga dan naar Instellingen>Algemeen>Apparaatbeheer en vertrouw het volgende certificaat: KRAM AL NEAMI BUILDING MATERIALS TRADING CO (L.L.C).
 10. Open nu de PP app. Accepteer de Push Notificaties en uncheck de PP checkbox
 11. Druk op de grote circel en druk vervolgens 1 keer op de uitknop van je toestel zodat je toestel vergrendeld wordt.
 12. Je krijgt spoedig een notificatie op je lock screen met het bericht (in het Chinees) dat je toestel gejailbreakt is. Unlock je toestel en je bent weer in de PP app. Op dit moment wordt Cydia geïnstalleerd en zal je toestel automatisch herstarten. Daarna zal je Cydia vinden als icoontje op je homescreen.

Wees ervan bewust dat deze jailbreak Semi-Untethered is. Dit betekent dat als je je toestel opnieuw op hebt gestart je weer de PP app moet draaien zodat jailbreak weer actief wordt. Gewoon door op de PP app te klikken en weer op de ronde knop te drukken. Na een respring van je springboard zal de jailbreak weer actief zijn.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *