De PP Untethered Jailbreak voor iOS 8.4 is uit en werkt prima. We wachten nog wel op de TaiG jailbreak voor de Mac, maar Mac gebruikers kunnen nu PP gebruiken en hoeven daarom niet te wachten op TaiG.
PP8.4Jailbreak
Als Mac gebruiker kan je ervoor kiezen om een virtuele machine te installeren om iOS 8.4 te jailbreaken met TaiG, maar deze oplossing van PP is natuurlijk het meest voor de hand liggend. TaiG heeft aangegeven dat PP hun exploit heeft gestolen, en daarom gunnen we het het TaiG Team om geen gebruik te maken van deze jailbreak. Als je echter niet meer kan wachten, zie hieronder onze handleiding om iOS 8.4 met succes te jailbreaken vanaf je Mac.
PP Jailbreak Mac
1. Begin met een frisse start: herstel je toestel in iTunes, nadat je een back-up hebt gemaakt via iTunes of iCloud. Sluit vervolgens iTunes en overige Apple software voor zover dat mogelijk is.
2. Download de PP jailbreak hier, open deze en sleep het programma naar de Applicatie folder.
3. Verbind je toestel via de USB kabel aan de Mac.
4. Schakel Find My iPhone uit, schakel je pincode van het toestel uit en zet Airplane mode aan.
5. Open de PP jailbreak en wees er zeker van dat PP het toestel herkent.
6. Vink Install PP helper uit!
7. Klik op de Jailbreak knop, lees de Engelse aanwijzingen en klik op de Continue knop.
8. Raak je toestel niet aan en laat de jailbreak zijn werk doen.
9. Als de iOS 8.4 PP jailbreak klaar is kan je iOS verder configureren. Als je dat eenmaal gedaan hebt kan je Cydia openen.
Dat is alles wat er voor nodig is! Als je nog geen gebruik wil maken van de PP jailbreak, kan je altijd wachten totdat TaiG de jailbreak op de Mac uitgeeft.
Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *