iOS 7.1.1 jailbreak I0n1c

Sinds iOS 7.0.6 is er voor iOS 7.1.x nog geen openbare jailbreak verschenen. Apple dichtte de kwetsbaarheden die in Evasi0n gebruikt werden met iOS 7.1 en is er dus al 4 maanden geen nieuwe jailbreak verschenen. Zuur voor degenen die per ongeluk of noodgedwongen moesten updaten.

Dat betekent echter niet dat iOS 7.1 niet te jailbreaken is. Sterker nog, we hebben bewijs gezien van Winocm. Om nog meer bewijs op tafel te leggen heeft I0n1c  ook in een aantal tweets laten zien dat hij zijn iPhone 5C op iOS 7.1.1 gejailbreakt heeft.

7.1.1 jailbreak i0n1c

Hieronder zie je een aantal tweets waarin hij het een en ander uitlegt.

I0n1c ios 711 jailbreak

Natuurlijk, als je al een tijdje aan het jailbreaken bent, weet je wellicht dat I0n1c meer ‘trolt’ dan deelt. Nadat hij een grote rol heeft gespeeld in de iOS 4.3 en eerdere jailbreaks heeft hij de jailbreakwereld verlaten en liet hij zijn gedachten uit over de evad3rs en andere jailbreak gebeurtenissen.

Dus hoop er niet te veel op. Het is extreem naïef om te geloven dat hij zijn iOS 7.1.1 jailbreak met de wereld gaat delen. Voor zover we weten is echter niemand zo dicht bij een iOS 7.1.1 jailbreak op de latere toestellen dan I0n1c zelf.
Aan de andere kant, het is nu wel bewezen dat iOS 7.1.1 gewoon te jailbreaken is. Dit geeft wellicht de Evad3rs een duwtje in de rug!
 
Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *