Er zijn van die applicaties die iOS zeer aantrekkelijk maken. Een jailbreak met een applicatie als iFile kunnen we eigenlijk niet missen. Laat me in het kort uitleggen waarom…
ifile
 

iFile is bij verre weg een van mijn favoriete applicaties voor iOS. Het is eigenlijk de Finder binnen iOS. Het stelt ons in staat om het gehele bestandssysteem van iOS door te neuzen. Iets wat we met een standaard iOS niet kunnen doen. Op een PC of Mac is (respectievelijk) Windows Explorer en Finder dat het zo aantrekkelijk maakt om ermee te werken. Je kan overal bij en je kan alles inzien. De ontwikkelaar van iFile dacht hetzelfde en ontwikkelde iFile.
De ontwikkeling van iFile heeft de laatste jaren niet stilgestaan. De afgelopen jaren heeft iFile aardig wat updates moeten ontvangen en zeer nuttige toevoegingen gekregen zoals FTP en Dropbox ondersteuning, waardoor je niet gebonden bent aan de limieten van het interne opslag van het toestel zelf.
Schermafbeelding 2014-10-26 om 19.27.16
iFile ontvangt ook weer voor iOS 8 een update waardoor het weer fijntjes gaat samenwerken met de laatste versie van Apple zijn firmware.

Join the Forum discussion on this post

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *