De bekende iOS hacker iH8sn0w heeft een nieuwe video geplaatst op zijn YouTube pagina van een iPad 3 (J2a model) waarop een untethered iOS 8.1.1 jailbreak te zien is. Dat is nogal wat, want iOS 8.1.1 heeft 3 kwetsbaarheden gedicht waar de Pangu jailbreak gebruik van maakte.
ios 8.1.1 jailbreak
 

Zoals gebruikelijk, omdat we bewijs hebben dat er een firmware versie gejailbreakt kan worden, betekent het niet dat we een spoedig een publieke versie tegen gaan komen. Sterker nog, iH8sn0w heeft vaker jailbreaks demo’s laten zien die het daglicht nooit gehaald hebben.

Hij geeft aan dat hij hier aan gewerkt heeft met @XanderKitteh (mooie naam). Hij geeft aan dat de jailbreak geen Bootrom of HFS jailbreak is en dat hij momenteel alleen werkt op toestellen met een 30-pins connector.
Het is natuurlijk altijd goed nieuws dat we weten dat de laatste versie in ieder geval te jailbreaken is. We raden echter nog steeds aan om niet naar iOS 8.1.1 te update, zodat je nog gebruik kan maken van Pangu op iOS 8.1.
Als je per ongeluk geupgrade hebt naar iOS 8.1.1 kan je nog steeds downgraden naar iOS 8.1, want iOS 8.1 wordt nog steeds gesigneerd door Apple.

Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *