De langverwachte IntelliSceenX7 jailbreak tweak zou deze week verschijnen in de vorm van een bèta. De tweak is nog niet helemaal gereed, maar Intelliborn heeft wat materiaal vrijgegeven om te bekijken. Dit maakt het wachten wellicht wat minder pijnlijk.
intelliscreenx7
De ontwikkelaars hebben een aantal screenshots vrijgegeven van IntelliScreenX alsmede een video waarin we de werking zien. Ik had de tweak ook voor iOS 6 en ik vond het onmisbaar. Dit zal naar mijn mening het wachten waard zijn.
Zie hieronder de video:

Voor degenen die niet bekend zijn met de tweak; IntelliSceenX is een tweak voor je Lock screen op iOS die het mogelijk maakt om meer informatie te zien en acties uit te voeren. Je kan er Twitter en Facebook berichten en je e-mail mee lezen, je kan het weer bekijken of snel een bericht sturen.
Het ziet er naar uit dat versie 7 veel overeenkomsten heeft als zijn voorganger, met ook een aantal vernieuwingen en verbeteringen. Zie hieronder nog een aantal screenshots.
IntelliScreenX7 (1)
 
 
IntelliScreenX7_Slide-689x1024
Als je geïnteresseerd bent, binnenkort kunnen we genieten van de beta versie. Tot nu toe doen we het even met bovenstaande video en plaatjes.
 
 
 
Join the Forum discussion on this post

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *