IntelliScreenX voor iOS 8 is nu beschikbaar in Cydia. De update die eerst was vrijgegeven als open beta, is nu te downloaden via de ModMyi repo in Cydia.
intelliscreenx7

Voor degenen die niet bekend zijn met IntelliScreenX (ISX), dit is een tweak die het Notificatie Center van iOS ombouwt zodat je er veel meer mee kan doen. Het voegt Twitter toe, RSS, Mail, Facebook en nog veel meer. Daarnaast wordt ook je toegangsscherm optimaal benut.
ISX is verre weg de meest geïntegreerde jailbreak tweaks die er op dit moment is. Dit is een van de redenen dat mensen jailbreaken. Ik heb hem inmiddels al geïnstalleerd op mijn iPhone 6 plus en draait prima tot zover.
Het bedrijf wat er achter zit, genaamd Intelliborn, heeft hard gewerkt om ISX werkend te maken op iOS 8 en op de nieuwe iPhone toestellen.
IMG_0270 IMG_0271
ISX is een gratis upgrade voor bestaande gebruikers en werk op alle iOS 8 toestellen. Als je een nieuwe gebruiker bent kan je de tweak 3 dagen gratis gebruiken, daarna mag je $9.99 aftikken.
Hieronder zie je nog een aantal problemen die ze spoedig willen oplossen:

Email Previews on the NC are not complete
Messages+ some delays/crashing (should be resolved earlynext week)
Messages+ selecting a contact with the add button
Messages+ sending voice text

Zoals je ziet hebben veel problemen te maken met de Messages+ plugin voor de Berichten applicatie van iOS. Message+ kan je zeer snel toegang geven om een berichtje op te stellen en snel te reageren op berichten. Deze wordt gratis meegeleverd met ISX.
Laat ons weten wat je er van vind!
Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *