Apple heeft onze toestellen een tijdje geleden met iOS 12 voorzien. Best wel een fijn werkende versie, maar toch willen we zelf graag de nodige tweaks & thema’s aanbrengen en daar hebben we een jailbreak voor nodig…

Een iOS 12 jailbreak lijkt niet heel lang meer op zich wachten. De afgelopen weken is er door verschillende ontwikkelaar veel vooruitgang geboekt.

Er ontbrak nog altijd een belangrijk puzzelstukje om iOS 12 te kunnen jailbreaken. @Jakeashacks heeft nu een belangrijke stap gemaakt om richting een volledige jailbreak te kunnen ontwikkelen die Cydia en/of Sileo installeert.

 

De jailbreak zal hoogstwaarschijnlijk een semi-untethered versie zijn die via een .ipa bestand (iOS app) wordt geïnstalleerd en geactiveerd. @Pwn20wnd heeft eerder al aangegeven dat hij de unc0ver jailbreak zal updaten als alle code beschikbaar is om iOS 12 te kunnen jailbreaken.

Wat zou het leuk zijn als we weer van een alternatieve appstore zoals Cydia en Sileo gebruik kunnen maken om tweaks en thema’s te installeren. We houden jullie op de hoogte!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *