Hoewel we dichtbij de uitgave van iOS 4.2 zijn zal er naar verwachting een update komen op iOS 4.1 alvorens iOS 4.2 wordt uitgebracht, namelijk iOS 4.1.1.

Er is een lek aanwezig binnen iOS 4.1 die het redelijk makkelijk maakt om de pincode van de iPhone te omzeilen. Bij een aantal gebruikers is het al gelukt om de code te omzeilen en het telefoonboek te kijken en zelfs te bellen.
Het grootste punt is echter dat Apple hier naar verwachting snel een update voor zal uit gaan brengen, iOS 4.1.1. Dit houdt in dat de exploit van Geohot gedicht zal worden. De laatste jailbreaktools maken gebruik van de exploit die Geohot heeft gevonden. Dit houdt in dat niet snel een jailbreak zal volgen voor iOS 4.1.1, omdat gebruik gemaakt moet gaan worden van een andere exploit.
Dus het is de bedoeling dat je niet gaat updaten naar iOS 4.1.1 en eerst wacht op een jailbreak en een eventuele unlock.
Desalniettemin is het verstandig om je SHSH gegevens op te slaan met TinyUmbrella om te downgraden naar iOS 4.1 stel dat je per ongeluk update naar iOS 4.1.1.

2 antwoorden
  1. Morteza
    Morteza zegt:

    Thxxx voor jullie hulp ik hou van deze site ik kijk hier elke dag maar kunnen jullie aub vertelen waneer de nieuwe cydia komt want bij als ik een source in tik en dan precis in het midden blijft hij dan vast ziten dank u voor het maken van deze site

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *