Eerder is IOS 4.2 vrijgegeven als Gold Master. Deze versie is vrijwel zeker gelijk aan de definitieve versie en is al te jailbreaken met Redsn0w 0.96b2. Echter viel je wellicht op dat Cydia niet werkt op iOS 4.2, dus zal de jailbreak vertraagd zijn totdat het probleem met Cydia is opgelost, aldus iPhone hacker Comex. Ondanks dit slechte nieuws is er toch een stukje vreugde aanwezig.Als je het laatste jailbreak nieuws hebt bijgehouden weet je misschien dat alle huidige jailbreaktools gebaseerd zijn op de Limera1n exploit (kwetsbaarheid) die ervoor zorgt dat je iApparaat untethered te jailbreak is. Dit houdt in dat je na het jailbreaken geen hardware nodig hebt om je iDevice op te starten met een jailbreak.
However, a 4.2 jailbreak might be delayed because Cydia doesn’t work on 4.2 yet. Not sure how close @chpwn is to finishing his fixes. Comex heeft aangekondigd op twittet dat als je je SHSH bestanden hebt opgeslagen van iOS 4.1, je in staat zal zijn om je iDevice untethered te jailbreaken met iOS 4.2. Dit doe je met het programma TinyUmbrella.

Iedereen met opgeslagen SHSH blobs (of SHSH bestanden) van iOS 4.1 zal als het goed is in staat zijn om een untethered iOS 4.2 jailbreak te krijgen; deze jailbreak is nog niet klaar, maar er wordt actief aan gewerkt.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *