Om het Jailbreak nieuws up-2-date te houden hebben we Pod2G zijn tweets goed in de gaten gehouden.
Zoals we eerder al vermeldden zijn inmiddels alle exploits gevonden om een jailbreak voor iOS 5.1 te maken.
Pod2g verantwoordelijk voor de 5.0.1 jailbreak en waarschijnlijk voor de komende iOS 5.1 jailbreak postte er over op Twitter:

Hoewel dit niet betekend niet dat we snel een jailbreak voor iOS 5.1 zullen zien, want dit kan nog weken of maanden duren, betekent het wel dat Pod2G er hard aan werkt.
Update:
Inmiddels heeft Pod2G bekend gemaakt dat hij de Address space layout randomization (ASLR) weet te omzeilen die Apple gebruikt om iOS te beveiligen. Hij geeft aan dat het nu tijd is om aan de Payload te werken. Dit is data dat geïnjecteerd wordt om te zorgen dat de jailbreak daadwerkelijk gaat werken.

5 replies
 1. bryan
  bryan says:

  betekent dit dat de untethered er snel aan komt omdat ze zeggen
  dat ze bezig zijn met het te laten werken?

  Reply
  • Joost
   Joost says:

   Ik weet dat het erg lastig is om ASLR te omzeilen, dus dat dit gedaan is betekent een grote stap vooruit. Als ze ook nog snel een applicatie eromheen weten te programmeren, kan een jailbreak binnen een aantal weken beschikbaar zijn (speculatie).

   Reply
 2. Dademira
  Dademira says:

  Vandaag maakte pod2g bekend dat de jb nog wel een maand of twee op zich laat wachten. Hij doet dit naast zijn reguliere werk en heeft daarom niet veel tijd. We wachten met spanning af tot de jb komt.
  grtz

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *