Het was leuk zolang het duurde, maar Apple heeft een einde gebracht aan de Evasi0n Jailbreak ontwikkeld door de Evad3rs. Apple heeft iOS 6.1.3 uitgebracht die 4 kwetsbaarheden in de software dicht.
Evasion
Als je je jailbreak wilt behouden moet je dus niet update naar iOS 6.1.3, maar gewoon blijven op iOS 6.1.2.
Het is voor de toekomstige jailbreak moeilijk te zeggen of deze uitkomt voor iOS 6.1.3, maar de hoogte verwacht is dat er pas weer aan een jailbreak wordt gewerkt als er een versie zoals iOS 6.2 of iOS 7 uitkomt. Voor nu ziet het er minder rooskleurig uit, als we kijken naar de tijd dat het heeft geduurd voordat de vorige jailbreak er kwam.
De Evad3rs hebben echter wel aangegeven dat ze nog een aantal ‘grote’ kwetsbaarheden achter de hand hebben, buiten degene die zijn gebruik met Evasi0n.
De Evasi0n jailbreak was ontwikkeld door het Evad3rs team die bestaat uit MuscleNerd, Pod2G, Planetbeing en Pimskeks. De jailbreak werd vrijgegeven op 4 februari 2013 en overleefde 2 iOS updates.
evad3rs
Om er zeker van de zijn dat je jailbreak intact blijft wil je ver weg blijven van iOS 6.1.3. Wees er zeker van de je je SHSH blobs altijd opslaat met TinyUmbrella.

Join the Forum discussion on this post

4 antwoorden
 1. anton
  anton zegt:

  wie weet hoe ik update van 6.1.3 naar 6.1.2 kan zetten nu heb ik geen jailbreak meer ik had ook cydia maar stom dat bik die update dee
  helpme

  Beantwoorden
 2. SL
  SL zegt:

  Is het mogelijk met een iphone 4s die draait op 6.1.3 die NIET gejailbreakt is terug te downgraden naar 6.1.2 om vervolgens te jailbreaken??

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *