ios7 iphone 5c
Precies op tijd heeft Apple zojuist de langverwachte update van iOS uitgebracht; iOS7. Volgepakt met nieuwe innovatieve nieuwe eigenschappen met een geheel ander uiterlijk is dit alweer de 7e generatie van Apple haar mobiele besturingssysteem voor iOS toestellen. iOS 7 is geschikt voor eigenaren van de iPhone 4 en later, de iPad 2 en later, de iPad Mini en later en de vijfde generatie van de iPod Touch.
Gebaseerd op zijn voorganger, komt iOS 7 met nieuwe eigenschappen zoals Control Center, AirDrop, Vimeo en Flickr integratie, ad-ondersteunende iTunes Radion, FaceTime audio gesprekken en nog veel meer. Het borduurt ook voort op bestaande eigenschappen zoals geavanceerde meldingen, een verbeterde notificatie center, soepelere en uitgebreidere multitasking, verbeteringen aan Siri, Safari, Photo app en nog veel meer…
Het ziet ernaar uit dat dit dezelfde versie is als de iOS 7 GM (Golden Master) versie, dus het is niet nodig om te herstellen als je als ontwikkelaar al op iOS 7 GM zit.

Updaten (Over-The-Air of iTunes)

Het is mogelijk om over-the-air te updaten via Instellingen -> Algemeen -> Software Update.
ios7update
 
 
Je kan er ook voor kiezen om te updaten via iTunes. Wees echter bewust dat je dan iTunes eerst moet updaten naar versie 11.1. Deze is aangepast om werkend te maken met iOS 7 en nieuwe eigenschappen zoals iTunes Radio.

Jailbreak

Als je een jailbreak wilt hebben voor iOS 6.1.4 is het natuurlijk niet verstandig om te updaten naar iOS 7. Als je echter wel even op een jailbreak kan wachten en je wilt graag iOS 7 op je toestel zetten, kan je dat vanaf vandaag doen. Er waren dan ook al lovende berichten van ontwikkelaars die met de iOS 7 jailbreak bezig zijn! Het kan echter nog wel een tijdje duren voordat er een untethered jailbreak voor iOS 7 verschijnt. Wees daarvan bewust!
ios7 jailbreak
 

Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *