Apple heeft zojuist iOS 8.1.3 beschikbaar gesteld voor de iPhone, de iPad en de iPod Touch. De update bedraagt een grootte van 247 mb.ios 8

Zie hieronder de wijzigingen en verbeteringen die iOS 8.1.3 met zich mee brengt.

iOS-8.1.3-change-log Je kunt iOS 8.1.3 downloaden en installeren vanaf je toestel via: Instellingen > Algemeen > Software-update of via iTunes (wat we sterk aanbevelen wegens de TaiG jailbreak) door je toestel aan te sluiten met behulp van de USB-kabel. Klik in iTunes op je toestel en selecteer de knop ‘Zoek naar update’.

Let op: als je update ben je je jailbreak kwijt totdat de TaiG jailbreaktool is geupdatet en je daarmee weer kan jailbreaken.

Als de iOS update niet wordt gevonden betekend dat het te druk is op de servers van Apple en zul je nog even moeten wachten totdat de drukte voorbij is. Wanneer je afhankelijk bent van een softwarematige (SIM) unlock en/of jailbreak dan is het verstandig om te wachten tot dat deze beschikbaar komt voor iOS 8.1.3. Naar verwachting zal de TaiG jailbreak spoedig worden aangepast voor iOS 8.1.3.

9 replies
 1. jo
  jo says:

  Mijn ipad heeft iOS 8.1.3 versie. Kan ik mijn ipad nu jailbreaken, of is er voor deze versie nog niet mogelijk om te jailbreaken?

  Reply
 2. Thijs
  Thijs says:

  Hey.

  Ik heb momenteel een jailbroken iPad met iOS 8.1.1. Als ik de jailbreak weg wil hebben, kan ik dan gewoon updaten naar iOS 8.1.3 of moet ik de jailbreak eerst verwijderen via iTunes?

  Groeten,
  Thijs.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.