Sinds Apple iOS 8.2 heeft vrijgegeven is een van de meest gevraagde vragen of het mogelijk is iOS 8.2 te jailbreaken. In deze post geven we de status aan van de iOS 8.2 en iOS 8.3 status.
taig jailbreaking 2
Voordat je begint te lezen en begint te hopen: het korte antwoord is ‘Nee’. Er is momenteel nog geen jailbreak voor iOS 8.2 of iOS 8.3 (bèta).
Waarom kan ik iOS 8.2 nog niet jailbreaken?
Momenteel is de laatste publieke iOS versie iOS 8.2. iOS 8.1.2 was te jailbreaken, maar in iOS 8.1.3 heeft Apple verschillende kwetsbaarheden gedicht die TaiG gebruikte om iOS 8.1.2 te kunnen jailbreaken. Daarom kan iOS 8.2 dus momenteel ook niet gejailbreakt worden met TaiG aangezien er geen update is gekomen van TaiG.

Kan ik iOS 8.2 of iOS 8.3 jailbreaken in de toekomst?

Dat is een gok voor iedereen. Hoewel het TaiG team een tijd geleden aangaf dat ze een jailbreak hebben voor iOS 8.2, denken we dat het TaiG team wacht met het vrijgeven van de jailbreak totdat iOS 8.3 beschikbaar komt, aangezien Apple deze heeft gebouwd met functionele wijzigingen.
Lighting poort gehacked
In een eerder bericht lieten we jullie weten dat de lighting poort die Apple gebruikt in zijn meest recente toestellen is gekraakt. Dit zorgt ervoor dat jailbreakontwikkelaars gemakkelijker kwetsbaarheden in de kernel kunnen vinden waardoor een (permanente) untethered jailbreak ontwikkeld kan worden.

Hoe zit het met de TinyUmbrella beta?

Semaphore, ontwikkelaar van TinyUmbrella, heeft een nieuwe beta vrijgegeven van zijn tool, compleet vanaf de grond opgebouwd. TinyUmbrella stelt je in staat je SHSH bestanden op te slaan voor de iPhone, iPad en iPod Touch, wat van pas kan komen om te downgraden naar een iOS die te jailbreaken is. Semaphore is ervan overtuigd dat je in de toekomst van downgraden naar een vorige iOS versie.

Conclusie

Tijdens een conferentie die TaiG afgelopen week organiseerde is er dus geen jailbreak voor iOS 8.2 aangekondigd.
Ze hebben echter wel aangekondigd dat ze druk bezig zijn om een iOS jailbreak te ontwikkelen, maar hebben geen tijd/datum aangegeven waarop ze deze vrijgeven.
We verwachten dat het TaiG team de jailbreak pas vrijgeeft zodra iOS 8.3 door Apple is vrijgegeven.

Join the Forum discussion on this post

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *