Het is wellicht geen verrassing, maar een erg mooie bevestiging is het zeker. De iOS 8.3 jailbreak is door Stefan Esser bewerkstelligd, aldus zijn opmerking op Twitter.
iOS 8 jailbreak

Stefan Esser, ook wel bekend als @i0n1c is niet de meest populaire hacker binnen de jailbreak gemeenschap. Stefan bracht 3 jailbreak op een rij uit tijdens de iOS 4.0 dagen, maar staat de laatste jaren bekend als het vervelende mannetje dat kritiek heeft op iedereen binnen de jailbreak gemeenschap en staat bekend om (valide) jailbreaks te laten zien op internet, maar ze nooit vrij te geven aan het publiek.
stefan_esser_i0n1c
Om zijn reputatie waar te maken heeft hij gisteren weer een comment geplaatst op Twitter waarin hij zegt dat hij volgende week een video plaatst die een gejailbreakt toestel met iOS 8.3 laat zien.


We gaan dus hoogstwaarschijnlijk niets hebben aan de demo van Stefan, maar dat maakt niet uit. Het gaat erom dat iOS 8.3 gewoon te jailbreaken is en dat het hoogstwaarschijnlijk een untethered jailbreak zal zijn.
iOS 8.3 is nog pas in bèta fase, maar zodra er een definitieve versie komt kan ik me voorstellen dat een jailbreak spoedig zal volgen. Want gelukkig zijn er teams als Evad3rs, Pangu en TaiG die zelf kwetsbaarheden vinden en daarmee een iOS 8.3 jailbreak zullen ontwikkelen. We hopen dat de lightning hack hier ook aan bij kan gaan dragen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *