Nadat Apple twee beta versies van iOS 9.2.1 heeft vrijgegeven, is het bedrijf nu verantwoordelijk voor de definitieve versie van iOS 9.2.1. De update is nu beschikbaar voor alle geschikte toestellen zoals de iPhone, iPad en iPod Touch. Ga naar Instellingen -> Algemeen -> Software Update om te beginnen met updaten.
De update omvat de volgende wijzigingen:

  • Beveiligings updates
  • Bug fixes
  • Een oplossing voor een probleem dat er voor kon zorgen dat een app niet volledig geïnstalleerd werd wanneer er gebruik gemaakt werd van een MDM server (waar bedrijven gebruik van maken.
  • A fix for an issue that can prevent a completion of app installation when using an MDM server

Apple heeft een lijst gemaakt met de beveiligingsproblemen die iOS 9.2.1 oplost die je hier kan vinden. Nikias Bassen, ook bekend als pimskeks en een bekende iOS hacker, heeft hier een bijdrage aan geleverd.
iOS 9.2.1 is een kleine update, maar vanwege de problemen die deze iOS versie oplost raden we aan deze te installeren als je niet voorzien bent van een jailbreak.
We weten nog niet wanneer en of er een jailbreak uitkomt voor iOS 9.2.1. Maar mochten we meer informatie hebben over de iOS 9.2.1 jailbreak houden we jullie op de hoogte.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *