Met de komst van de Apple AppStore is het mogelijk om je eigen applicaties te schrijven, mits je aan de regeltjes van Apple wilt voldoen. Met de komst van Cydia kan je, als je fatsoenlijk kan programmeren, je eigen apps, tweaks en thema’s maken zonder aan al die strikte regels van Apple te voldoen. Met iOSOpenDev is het gemakkelijker geworden om dit te realiseren.
Het iOSOpenDev project is gearriveerd. iOSOpenDev komt met Xcode templates om verschillende type jailbreak tweaks te creëren en komt ook met Activator listeners, cmd tools, dynamische bibliotheken, Notificatie Center widgets, SBSettings toggles, Siri Assistant extensies en Mobile Substrate tweaks. Hij bouwt zelfs .deb bestanden van afgeronde projecten als ontwikkelaars hun tweaks in Cydia willen publiceren. Met de onderstaande afbeelding krijgen we een duidelijk beeld van de procedure.

Het enige probleem is dat de eerste vrijgave nog steeds in alpha stadium bevindt. Dus je kan nog veel fouten in de software vinden (het is soms niet eens te installeren). Maar het is nog steeds een geweldig project die nog in de kinderschoenen staat. We hopen dat ook de amateuristische programmeurs hier hier hun voordeel uit weten te halen.
Voor meer informatie en download links kan je naar de officiële site van iOSOpenDev.
 

Join the Forum discussion on this post

2 antwoorden
 1. Deane Gilmore
  Deane Gilmore zegt:

  I just decided to buy for myself an ipad device and an iPhone, however , i do not know the right way toinstall apps and exactly what type of apps to pay for. Positive thingi locatedyour page, at this moment i possess all the info that i need.

  Beantwoorden
 2. Aaifoonlover
  Aaifoonlover zegt:

  Wil dit zeggen dat ik een volwaardige app kan programmeren en deze op mn iphone zetten zonder de 99$ te betalen? Of is openDev enkel om tweaks te maken? Greets

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *